- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz Hauptmann #3302 üzenetére
Ezt még van aki elhiszi, hogy meg is fog történni valaha? 6 éve amikor kezdtem még elhittem, meg azt is, hogy hardcore survival game lesz ahol az elején küzdeni fogsz mindenért, hogy kijuss tarkovból és hogy az akkori economy csak azért boosted, hogy tudjanak tesztelni. Nagyon tudnék örülni egy játéknak ami az eredeti tarkov víziót rendesen meg is valósítja egy jó enginen, jó netkóddal, jó questekkel stb...
-
Kupszi
aktív tag
válasz KaraDani #3304 üzenetére
A csalásokkal kellene a legjobban valamit kezdeni, most nem az autoaim meg a wallhack ütötte fel a fejét egy ideje, hanem az item kereső hack. Tik-Tok-on rendszeresen látni playereket, aki beírják LedX majd kiírja hol és mennyi van a mapon
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Kupszi
aktív tag
válasz Drenadar #3309 üzenetére
Bőven elég csak azt a csalást használni és milliómos leszel. Volt olyan ember 2 hét alatt fullos Bunker...ugye ez csak vicc, mikor napok kellenek 1-1 fejlesztéshez. Arra is fordíthatnának kis figyelmet.
Persze amit írtam kivétel a földön talált tárgyak amiket nem box-ból lootolsz ki. Végülis kicsit ha azt nézzük megvalósíthatatlan. De már ha a Ládákba nem lát bele csaló már az is előrelépés.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
vaakuum
addikt
válasz Drenadar #3309 üzenetére
Igen, agyrém, hogy egy ilyen játékban, ahol az egyik ember csak a másik kárára tud nyerni, ott ennyire könnyű csalni. Egy single player játékban nyilván a kutyát nem érdekelné, de ez nem single player.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz Drenadar #3312 üzenetére
Én is arról, egyetértek veled. Ez egy olyan játék, ahol a csalás a másik ember játékmenetét, játékélményét teszi tönkre. Egy single játékban ez senkit nem érdekel, mindenki úgy játszik, ahogy akar.
Az a gond, hogy a fejlesztő ezt nem veszi figyelembe, hogy a csalásra is nagyobb figyelmet kellene fordítania, illetve olyan technikákat kellene használnia, ami azt megnehezíti. Erre a Tarkovban semmi törekvést nem láttam, és ma sem látok, azért hagytam én is abba már korábban, és nem is hiszem, hogy lesz bármi motivációm beszállni ismét a jövőben."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Gery811211
újonc
Szia!
Köszönöm szépen! Próbáltam kicsit nézelődni, mit engedhetek meg így vagy úgy magamnak. Ezt tudnám kb.össze rakni:
ASUS TUF Gaming B550M-Plus
AMD Ryzen 5 5600G
32 GB 3200 MHz DDR4
Zalman ZM650-GVII Bronz80+
Gigabyte AMD RX 6600 8 GB DDR6 OC vagy Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12 G (ez nyilván drágább, jobban esne az RX 6600-as, árban a 2/3-a)
A régi gépben adott a ház, plusz a ventillátorok, meg van egy kisebb (120 GB) ssd, most azt megspórolnám, majd legközelebb. Illetve van még egy 1 TB-os és egy 4 TB-os merevlemez is.
Volt aki azt javasolta a rendszer legyen az ssd-n (eddig azon is volt), de van aki azt mondta a Tarkovot is arra telepítsem. A kettő együtt nem tudom mennyire fér el az ssd-n, illetve mennyire lassítja a gépet ha a rendszer át kerül egy sima merevlemezre (vagy épp maga a Tarkov lesz azon)Tudom, hogy nem a legerősebb, de az anyagi lehetőségek korlátozottak. Tudom, hogy az ssd olcsó, de inkább a memóriára meg a tápra költők többet, mert azok nélkül gyanítom nem sok értelme lenne a többinek. A régi tápom egy 450-es, a 16 GB memória meg még DDR3-as.
Plusz tényleg nem vagyok “gamer”, egyedül az zavar, hogy a Tarkovot nem tudom stabilan futtatni. -
nagyúr
válasz Gery811211 #3314 üzenetére
Az 5600G helyett inkább sima 5600.
Tarkovot csak SSD-re mert egyrészt magadat is megszivatod, és azokat is akik veled egy lobbyba készülnek betölteni, mert rád fognak várni.
Jelenleg egy 256-os SSD egy bigmac menü ára már használtan arra meg elfér a tarkov és az oprendszer.
3000 Ft egy 120-as az aprón 240-es már van 4000-5000-ért. Valamelyik férjen bele a keretbe. Én inkább raknám össze 16GB rammal mint sem HDD-ről menjen amúgy is bármi.
Lapon is tudsz szerintem spórolni, egy Msi PRO B550M-P GEN3 is elegendő lehet ezekhez a procikhoz. Újonnan is bő 10-el olcsóbb mint a fenti. Vagy vehetsz nyugodtan B450-et is.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Drenadar
veterán
válasz Gery811211 #3314 üzenetére
az ssd ára mikor utoljára néztem egy vicc volt. manapság kb már minden játékot érdemes ssdre tenni, a hagyományos winyókon filmeket zenéket ilyesmiket tárolj nyugodtan...
-
Szeszkazán
senior tag
Ma DU 5kor tarkov TV, ki mit tippel a Nikita hazugság lottón?
Én azt mondom Unity 2021 IDÉN se lesz , figyeljétek meg lesz ferdítés.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz Szeszkazán #3318 üzenetére
Megyek veszek lottót
-
nagyúr
válasz Szeszkazán #3319 üzenetére
Ráadásul egy csomó mindent beígért decemberre, amikor elvileg wipe lesz, és amúgy is mindig köhög az egész játék.
Öröm lesz így játszani veleÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
pandras83
senior tag
mi lesz a legnagyobb újítás?
Cyberfuck Patchrunner
-
vaakuum
addikt
A vault az mi lesz? Érdemes lehet megint előszedni majd miatta a játékot? Egy ideje már nincs is telepítve.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Kupszi
aktív tag
Az Unity 2023-ra ugrik egyből, már most a Wipe után nem? Ez volt a téma...valamint december 14.-et írnak az Arena -ra. ami azt jelent akkor jönni kell a nagy Wipenak is.
Nekem gyanus az egész, túl sok ígéret hangzott el a közelgő wipe-ra. Nekem ez gyanus hogy a 75% biztos nem lesz.Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
Ombi5
őstag
Jobb lenne, ha ujra kokozna es begyorsulnanak.....
-
vaakuum
addikt
Várhatóan lesz valami új EscapeFromCheaterov funkció is a játékban?
-
Sanyaaa26
senior tag
válasz Szeszkazán #3333 üzenetére
Én nem tudom milyen csodára vártok még ezzel a játékkal kapcsolatban
-
Sanyaaa26
senior tag
válasz Szeszkazán #3335 üzenetére
Ez tény, csak nálam a háromszázadik wipe már megöli az egészet, a monoton küldetések, egyszerűen nincs agyam újra és újra kezdeni mindent. Lenne bene potenciál, de a csalás nem semmi.
Meg egy ilyen realisztikus játéknál a készítőknek el kell dönteni hogy meddig menjenek el, mert az csökkenti az eladásokat, szűkül az a réteg aki tényleg arra vágyik. Jelenleg az egyik legjobb a témában, de még mindig köszönő viszonyban nincs a valósággal. -
Drenadar
veterán
válasz Sanyaaa26 #3336 üzenetére
ez azért még mindig egy játék... ha teljesen olyan lenne mint a valóság nem játszanánk vele... pl kb semmi keresnivalója nem lenne a tarkovban a jaj várjál megműtöm a lábam azt futhatunk dolognak pl... vagy hogy egy shoti lövés közvetlen közelről... lehet hogy az armor megfogja a cuccot, de hogy több bordád eltörik és beájulsz ?
vagy mikor valakit hátbalőnek és az meg gyorsan megfordul és ...
én amit nagyon hiányolok a játékból az az mikor valaki tipikus fps lövölde módra ide oda lépeget jobra balra de egy baszomnagy fegyverrel mégis pontosan lő... ilyen sincs a valóságban... vagy mikor valaki +50 kilóval megterhelve fut és utána nem zihál percekig? és pontosan tud célozni? peeeeeersze.
de ez csak egy játék... szórakoztatás lenne a célja... -
Kupszi
aktív tag
válasz Drenadar #3337 üzenetére
Teljesen egyet értek vele, réges rég egy messzi messzi galaxysban még azt monták ez a játék egy hardcore játék lesz, és nagyon nehéz lesz kijutni Tarkovból, izgalmakat és kihívást jelent. Eltelt 6 év , és kezd átmenni egy esport játékká. Az Arena mód semmilyen újdonságot nem hoz, amit más ilyen típusú játékokba ne találnál meg. Az Arena el fog startolni, és azt fogják jobban majd tolni, az eredeti játék meg el lesz felejtve.
A csalókkal pedig egyszerűen nincs bírás, de mentségére szolgáljon, hogy nagyobb játékokba se bírni velük(COD,BF). Más játékokba is iszonyat a csaló közösség, inkább úgy fogalmaznék hogy a rejtett csalókkal nem bírsz...azokkal akik egy pici dmg hacket használnak, vagy itemhack, mit merre talál, vagy WH hogy tudja ki merre mozog a pályákon. Na ez az amivel nem lehet mit tenni.
-
Szeszkazán
senior tag
Esetleg ha valakit érdekel Élőben szenvedek
https://www.youtube.com/watch?v=9qOChJGFAnc&ab_channel=Sicmundusguber%C3%A1tor -
Drenadar
veterán
válasz Sanyaaa26 #3340 üzenetére
igen az is vicc de ezért mondom, ha reális lenne a játék, akkor abba is belehalhatsz, ha egy erdős vagy szikásabb részen elkezdesz lefele futni.
Itt tarkovban ez se akadály. (Van olyan játék, amiben így el lehet esni, eltörni lábad vagy akármit... pl ghost recon breakpoint.).
de végre már eljutottunk oda hogy a karakter átlép egy nagyon pici akadályt és nem kell ugrani hozzá. (de ha engedi a játék az ilyen olyan korlátoknál is, ami után csak a mélység van akkor emiatt is lesz sok halál).
szóval normál esetben egy lövés is elég lehet egy ember ártalmatlanításában... de akkor ez nem lenne "játék". -
Kupszi
aktív tag
Tegnap esti 2. mecsen, engem és a haveromat, mindkettőnket 762x54(PS) mellkas 1 hitelt a gyerek. Nálam korund maxos, havernál redut szintén. Pedig már kezdett a bizalmam megjönni hogy kezdenek felszívódni a csalók.
Imádom ezt a játékot! Persze egy hónappal wipe előtt már nem nagyon érdekel, amik vannak azt "ellődözőm" .
Amit nem értek az az hogy miért ilyen nyilvánvalóan csal valaki? Lehetne úgy is hogy rejtve csinálja az ember, ne legyen feltünő...[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
válasz Szeszkazán #3344 üzenetére
Pedig érdemes foglalkozni vele, mert mint tudjuk a csalók mindig visszajönnek, ha kibannoljáték újra meg kell venni a játékot... Tehát ha logikusan nézzük a csalók hozzák a legtöbb profitot a játékba...Furcsa kimondani de a csalók jobban hozzájárulnak a játék eladásaihoz többszörösen mint aki nem csal.
-
Hauptmann
addikt
válasz scyllafren #3346 üzenetére
Ja, az jó cucc, és lesz benne majd coop pve is.
-
-
Hauptmann
addikt
válasz Szeszkazán #3349 üzenetére
Szerintem a kolléga a Zero Sievertre gondolt. Nem tudom, mikor lesz wipe benne, nem követtem egy ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...