- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Elindult a Steam Autumn Sale 2013.
Pl: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition 13,59€ (kb. 4000 Ft!!!)[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz nepszter1 #51802 üzenetére
Szerintem ennyiért még soha nem volt Legendary Edition
Mindenképpen ezt a kiadást ajánlom a műfaj kedvelőinek.Mellékesen, ha valakinek szüksége van rá, akkor elkészültek a fiúk az alapjáték fordításával. A telepítéssel kapcsolatos infók miatt pedig ajánlom az itteni hozzászólások végigolvasását!
-
duvi
nagyúr
GamersGaten Torchlight II 75% off
€4.74 (1.400 Ft)[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Soha nem látott áron, most steamen villámakcióban:
(mostantól 1óra 25 perc van még hátra!)
Might and Magic Heroes VI: Complete Edition 9,99€
illetve:
Might and Magic Heroes VI Gold 7,49€
Most jön le. Van benne magyar nyelv is.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz szami777 #52166 üzenetére
Szerintem érdemes lesz nézegetni a steam villámakciókat (is)...
Hátha bejön még egy pár izgalmas cím(#52168) wesker24
Igazad van, hogy ez már nem sikerült olyan jól mint az előző részek (főleg a III.), ezért is vártam a megvételével eddig. Viszont ezért az árért szerintem már megéri beruházni rá. Persze csak akkor ha játszik is vele az ember Én végigjátszottam az összes részét, van amelyiket elő is rendeltem collectrosban. Már csak ez hiányzott a sorozatból.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis infó kéne a fast2play oldalról. Próbálkoztam a topic keresővel de nem dobott találatot. Van valakinek bárminemű tapasztalata az oldallal kapcsolatban? Megbízhatóan lehet-e vásárolni tőlük? Előre is köszi a helpet! -
duvi
nagyúr
válasz maddionmax #61300 üzenetére
Hálás köszönet!
-
duvi
nagyúr
Én anno megvettem eredetiben a Full Spectrum Warriort és sokat játszottam vele. Kategóriájában a legjobbak közé sorolnám. A mostani verziókkal viszont valami nem tiszta. A Steamen Win2000/XP kompatibilitás szerepel (ugyan ez van az eredeti doboz hátulján is), viszont a GOG-on már Windows XP / Vista / 7 / 8 van kiírva. Vajon ki téved most? Esetleg más verziókat árulnak?
"gondolom a grafika nagyon kopott lehet 11 éves játék"
Szerintem nem olyan vészes a grafika, még mai szemmel nézve se Érdemes rákeresni a FSW képekre ... Nem úgy néz ki mint egy 10 éves játék. Inkább egy 4-5 éves grafikának lőném be. Még mai szemmel is bőven vállalható játék![ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz FollowTheORI #63491 üzenetére
Thx az infót!
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Gamersgate-en Kingdoms of Amalur: Reckoning Collection (UK) most £7.49. A csomag tartalmaz kettő DLC-t is. A zárójeles UK felirat korlátozást jelent (vásárlás vagy regisztráció), vagy csak kiadást? Az oldalon ezen kívül nem találtam korlátozásra utaló figyelmeztetést. -
duvi
nagyúr
Guild Wars 2 50%-os akció április 14-ig: 19,99 euro Digital Heroic Edition
illetve ugyan itt 29,99 a Digital Deluxe Edition.[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Elnézést az offtopicért de nemrégiben sokan foglalkoztak a témával. Ezért ha valaki lemaradt volna a Hard Disk Sentinel Standard-ról, akkor most 2 napig még ingyen beszerezheti.
-
duvi
nagyúr
Az isthereanydeal.com jelenlegi listája alapján, szerintem a mi CD Galaxisunk a nyerő, a maga 6 990 Ft-os árával.
A Gamesrocket 19,95-ért adja (kb. 6350 Ft de őket nem ismerem, megbízhatósági szempontból)[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
A Steames Dragon Age: Origins - Ultimate Edition, jól gondolom, hogy nem tartalmaz magyar nyelvet? -
duvi
nagyúr
válasz ViharVadász #68835 üzenetére
Olcsóbban kijön a kiegészítőkkel együtt itthon a Skyrim Legendary Edition. Ha elég az alapjáték, akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
The Elder Scrolls Online 27.99€.
Ennyiért még nem láttam. Ebben mi az átverés vajon?[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Yllgrim #68988 üzenetére
Köszi! Ismerem az allkeyshopot de az ott szereplő "olcsó oldalakkal" vannak fenntartásaim
Itt a tipikus példa: A Kinguin oldalán még €19.81 a Global Games ajánlata. Ezután rámegyek a Global Games oldalára, ahol is
€25.49 már ugyan ez a TESO[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
A Steames gamek között van szűrési lehetőség, többek között a te paramétereid szerint is.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Gog-on SimCity™ 4 Deluxe Edition 4.99$
languages: English, Hungarian, Dutch, French, German, Italian, Spanish, Swedish. -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
Simplycdkeys: Operation Flashpoint Dragon Rising 0.99£
-
duvi
nagyúr
Gamersgaten: Shadowrun Returns 4.95€
-
duvi
nagyúr
Simplycdkeys: Overlord II 0.99£
-
duvi
nagyúr
Ha még nem volt: Steam Weeklong Deals
Pl:
Earth 2150 Trilogy 0,97€
Earth 2160 0,99€ -
duvi
nagyúr
Sziasztok!
Az isthereanydeal nálatok se érhető el? Ma még nem sikerült megnyitnom az oldalt -
duvi
nagyúr
ITT kérhetsz 25%-os kupont a GMG-re.
Viszont érdemes az apró betűs részt elolvasni:
"*... is valid on a minimum basket value of $10/£10/10€. Voucher is locked to your account only and can only be used once. Voucher valid on selected PC download titles, certain titles may be excluded. Multiple vouchers cannot be used concurrently. "[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Humble packból maradt néhány kulcsom (tudom, van ninja topic, de inkább az ittenieknek adnám):
Warframe Booster Pack
CCA2-69F5-DB58-328BEVE Online: Trial Key
5LAZE-XWF6L-HJVUU-DS7FT-U7VJQ-KBTZK-9E009EVE Online: Rifter Ship Skin
KKAZ7ZB2LZPYFUJ8P7PBRADLCLandmark 1-Week Closed Beta Key
DD3G-THG9-XHKJ-43GM-KE49SMITE - Almighty Zeus
TY8692EB65E9D6409
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest