-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Stalker nem RPG, de az átlag lineáris fps-nél kicsit bonyolultabb, van benne inventory, sokféle különböző fegyver, ruha és cucc közül válogathatsz, fő és mellékküldetések, kereskedés... stb.
Szigorúan véve a Dead Space se FPS, de szerintem nem is igazán TPS, inkább a kettő között van. Abban is lehet fejleszteni a cuccaid, de egyszerűbb a rendszer mint a Stalkerben.World In Conflicthez hasonló RTS még a Tom Clancy's Endgame, nekem ugyan nagyon nem jött be, de egy próbát talán az is megér.
-
BalaNce87
addikt
A CD galaxisban 1990Ft-ért megvásárolható a left 4 dead, ennyiért tényleg ingyen van igaz pár nap és itt a 2, de egyenlőre az még túl van árazva.
[ Szerkesztve ]
-
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Blaise
veterán
-
pspfan11
csendes tag
A debreceni Media Markt-ban 1990 Ft-ba kerül a Burnout Paradise, a Dead Space, a Mirror's Edge (ajándék zenei CD-vel), az Undercover és még jó néhány game.
[ Szerkesztve ]
-
Archer
őstag
Így már egész baráti ára van: [link]
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Psychonaut
veterán
Budaörsi Tescoban a Shivering Isles 1600 forint.
-
adalbert1
veterán
Ugyan nem mai hír, de nov. 30-ig ismét EA 50%-os akció a cd galaxisban (ha jól láttam 576-ban is).
-
Mosquitoo
senior tag
válasz adalbert1 #909 üzenetére
Így van, tegnap be is vásároltam. (ez nem EA-s de ezt is vettem ) a meglévő mellé mégegy Test Drive Unlimited: 2220 HUF, Burnout Paradise The Ultimate Box: 1990 HUF, és ami a legjobb: The Orange Box: 1990 HUF! 5 játék ennyi pénzért, már tényleg megéri! [HL2, HL2 EP1, HL2 EP2, Team Fortress 2, Portal]
-
HaaS
addikt
Hohóó! 1900 HUF már a Fantasy Wars, nekem 2007 legjobb játéka volt. Ha valakinek mond valamit a Fantasy General, az legyenszíves kapja fel a fejét. Link.
Hexás, körös, szintlépős, tárgypakolgatós, karakter- és egységfejlesztgetős fantasy stratégiai játék, _szuper_ történettel! Az elfes-törpös hadjárat a végén csodás!Nagyon jó kis játék, tbs rajongóknak kötelező!
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
Fáraó
őstag
Fogarasi Tecsóban tegnap láttam:
- Rainbow Six Vegas 2-t 2.7k-ért
- R6 Vegas 1-t 2k-ért.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Sonja
nagyúr
Nagyon jó akciók vannak most a CD Galaxisban!
Sok jó játék 1990HUF/db áron, KATT!
GRiD, DMC4, FEAR 2, Gears of War, Gobliiins 4, Lost Planet: Extreme Condition (Colonies kiadás), Mass Effect, Medieval 2 Total War Gold, Penumbra Anthology, Race 2007 + GTR Evolution, Stalker Clear Sky, Tomb Raider Underworld, Turok, Unreal Anthology, Unreal Tournament 3, Witcher (Bővített kiadás)Pár darab pedig 990HUF/db áron, KATT!
Bionic Commando: Rearmed, Colin McRae Dirt, Empire Earth 3, Fear Gold, Fear: Perseus Mandate, Hitman Triple Pack, Jericho (Clive Barkers), Kane and Lynch: Dead Men, Overlord, Penumbra Black Plague, Race 2007, Race 2007 kiegészítő: GTR Evolution, Timeshift, Turning Point: Fall of Liberty[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
GypsFulvus2
őstag
Ne is mondjátok! Folamatosan az angliai ismerőseimet terhelem a könyv/játék beszerzéseimmel. Ami egy idő után már cikivé válik. Mert van néhány angol cég ami ugyan szállít Mo.-ra, is, de Ferihegytől a Magyar Királyi Posta veszi át ezek sorsát, onnantól kezdve kb 50-50% hogy ellopják-e vagy nem (megtörtént már velem).
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a CD galaxis vagy az 576 miért nem tart a népszerű játékokból legalább néhány darabot eredeti nyelven a kínálatában.Sonja: Nem tartod majd akkora pozitívumnak, ha megpróbálsz patch-eket, DLC-ket és modokat telepíteni ezekre a honosított játékokra. Nem beszélve arról, hogy a CD project szinkronjainak színvonala általában kritikán aluli.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
HaaS
addikt
Ha kiderül, hogy ATI kártyád van és esetleg a megbuherált játék miatt nem megy fel a Penumbrára a patch, (hogy egyáltalán játszani tudj vele), akkor már ugye más a helyzet... vagy bármilyen más játék és patch/update/addon/etc esetében.
Csak egy példa volt! Az is lehet, hogy van olyan patch, amellyel tökéletesen apdételhető... csak azért írtam, hogy értsd, mi van még a magyarosítás mögött. Ezt is bele kell venni.
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #923 üzenetére
Azért megoldható. Folyamatosan kérdezgetni kell minden ismerőst, hogy ki, mikor, melyik országba megy (bármilyen célból)... nálam bejött... bár valóban néha kellemetlen, de hát... jó tett cserébe... !
szerk: ez mehetett volna egybe, bocs.. off off.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Soha nem volt ilyen patch-elős gondom egy magyar nyelvű játékkal se. Ha meg mégis lenne, hát ez van. Az ilyen egyáltalán nem zavar. Az mondjuk jobban, ha a szinkron miatt késik a játék hazai megjelenése. A szinkront utálom, azt mindig hagyom angolon vagy letöltöm külön. Csak a szöveg legyen nekem magyar, az a fontos.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Előbb-utóbb lesz, főleg akkor lesz a legbosszantóbb, ha valami ingyenes kieget vagy DLC-t akarsz feltenni a játékhoz, de nem fogod tudni a a patch hiánya, vagy a nyelv miatt. De problémáid lehetnek a hivatalos, fizetős kiegekkel is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
GypsFulvus2
őstag
-
válasz GypsFulvus2 #929 üzenetére
Lehet petíciózgatni, de amíg a magyarok többsége lusta megtanulni angolul, addig nem fog változni a helyzet. Mert ugye 2 fajta példányt terjeszteni sokkal nagyobb macera, külön kell leltárba venni, számlázni, engedélyeztetni (ez sem kevés pénz), stb.
-
nap
addikt
A hetvegen a hujeboltban vettem NFS Undergroundot 1200Ft-ert.
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
CsiguszMaxim
senior tag
Kb 3 estés borzongás 990-ftért Én már vittem is. Ha vége a Fear 2-nek ez lesz terítéken
Amúgy én szeretem ha egy játék magyar feliratos (warhead esetében még a szinkron is jó lett) pedig nem vagyok lusta az angolhoz sem de egy két játék pl pont a fear sztoriját még magyarul se tudom összerakni. Egy két esetben angolul lehetetlen lenne számomra megérteni a történetet.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ezt nézzétek [link]! Stalker Clearsky, Grid és még pár nagy név 2k
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #929 üzenetére
Áááh, ne is mondd, elröhögöm magam.
Ez csak egy elb*szott marketingstratégia és terjesztési rendszer csökevényes végterméke, amely "öröklődik". Én azt várom nagyon, hogy mikor döbben rá valamelyik megagigaokostojás, hogy sokkal többen vásárolnák meg a játékokat külföldön, ha eredeti nyelven adnák el, és esetleg szerencsétlen vásárló, ha akarja, otthon feltelepítheti a honosítást hozzá.
A mód, hogy most egy extra miniCD van a tokban, vagy otthon kell netről letölteni és installálni, neadjisten ha neted sincs, még az üzletben is felmásolják a pendrájvodra, az teljesen lényegtelen, részletkérdés.Ma már mindenhez net kell, hétévesek is tudják használni, az Space Shooter Gunner játék kiadással együtt release-elt javító patch-éhez is háló kell, így hát a netről letölthető verzió a legbarátibb. De mondom, a hogyan az mindegy.
Eredmény: mindenki megveszi a játékot Magyarországon! Hoppávazegh!
Megveszi a hétéves, mert "letőttyük a pecset, csak magyarul tudok, apunak sok péze van, legfeljebb fél óra játék után uninstallozom", meg megveszi az is, aki "hosszú időt tervezek elbaltázni a játékkal, ha kiderül, hogy beteg, akármikor tudjam pecselni, és használhassak minden modot és addont, sőt, nem félek megtanulni egy másik nyelvet, akár mától kezdve".De lesz*rom, csinálják. Maximum egy fillért nem látnak tőlem, mert külföldön veszem meg a játékaimat... ha nekik ez így jó... háhh... hajrá!
-
Doom
aktív tag
Szerintem többen vannak, akik úgy vesznek játékot, hogy nem értenek a géphez, és úgy vannak vele, hogy ha már megvették, miért szenvedjenek azzal is, hogy külön (letöltsék és) installálják a másik nyelvet, a mostani állapot könnyebb nekik.
Szerintem a magyarosítással egyszerűen benne kellene hagyni az eredeti nyelv választási lehetőségét is, és installkor választhatna az ember gyermeke, hogy melyiket akarja használni.
Azért az erős feltételezés, hogy "mindenki megveszi a játékot Magyarországon", VP inkább letölti az egész játékot, mint csak a magyarosítást, ha már "ért hozzá". -
HaaS
addikt
Igazad lenne, de marketing szempontból minél gyorsabban tudsz teríteni egy globális piacon, annál több pénzt kaszálsz. Ezzel a megoldással az egész világon tudnál azonnal teríteni, és lokálisan meg tudnád oldani (kvázi "közben") a honosítás kérdést.
Ha választható a játék nyelve telepítésnél, akkor ugyanúgy benne van az idő, a késedelem, valamint nagyobb tárolókapacitás kell... na meg akkor már érdemes lenne több nyelvet felzsúfolni egy CD-re, DVD-re.Hogy csak egy példát mondjak: King's Bounty - Armored Princess.
Az idő, hogy azonnal mindenhol ott vagy a termékeddel, busásan megtérülne egy olyan világban, ahol egy játék nevére keresve a neten a harmadik találat egy torrent fájl.
Na meló!
-
fpeter07
veterán
válasz GypsFulvus2 #923 üzenetére
Hát akinek nem tetszik a hunosított eredeti játék, letölti vhonnan angol nyelven, és még költséghatékony is
-
HaaS
addikt
Nem tudom mekkora bonyolítás egy "egyszerű felhasználónak", hogy installkor a setup kimegy a netre, a játék official honlapjára, és csekkolja, hogy van-e a régióbeállításnak megfelelő nyelvre patch. Ha van, akkor akarod? Igen/nem, enter, enter, kész.
Ismétlem, ez csak az egyik lehetőség. Szerintem már a legtöbb háztartásban van net... az offline install talán nem is szükségszerű.Mégis, a legjobb példa kis hazánk harcos csoportja, amely könyörtelenül, vért izzadva magyarosít és a neten terjeszti a munkáját, mert valóban, aláírom, szükség van rá.
A dolog működik.
Működne ez az újonnan berobbanó játékokkal is.
Az apró különbség annyi, hogy így, ahogy most van, harmad annyi a bevételük, mert A. vagy nem veszik meg a hun verziót, mert sz@rt sem tudnak kezdeni vele a pro userek, ha hozzá kellene nyúlni, vagy B. mert esetleg a user "élvezni" szeretné a játékot, vagy C. mert már rég végigjátszotta, mert "ért hozzá", ahogy te írod. Másodszorra már úgysem fog nekiesni... fizetés után, fehéren, de magyarul? Túl késő.Legszebb példa az Etherlords (Bár a Runaway - Road Adventure-ről is írtam valahol, szintén iskolapélda.). Szóval hiába vettem meg a dobozos magyar Etherlords-omat, vittem haza nagy örömmel, hogy igeeeen, tudtam, hogy sikerülni fog! Élvezhető? Nem. Fos. Patch magyar verzióra? Ha. Haha.
Ott van a polcon azóta is, szép doboz, tényleg. Az angol verzióval játszom... köszönjük."a sárkány is csak ember" - oxox
-
GypsFulvus2
őstag
Nekem a Mass Effect-el volt u. ez. A DLC honosítása több mint egy hónapot késett, majd mikor megjelent, hazavágta az eredeti játék főküldetését. Bug. Faxa... Akkor határoztam el, hogy soha többé honosított játékot.
Nem tudom a pontos számokat, de biztos hogy van veszteségük ezzel a módszerrel a magyar kiadóknak. Pl. most a Risen is majdnem 1 hónapot késett. Megszereztem Angliából. Nem hiszem, hogy egyedül én voltam ezzel így. Persze páran sokan keresnek azzal, hogy kizárólag a honosított verzió szerezhető be az országban. De a kereskedők biztos hogy buknak ezen.[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
válasz GypsFulvus2 #941 üzenetére
Mass Effect... ne is mondd. A gyári védelme nekem nem volt hajlandó felismerni a DVD-t a meghajtóban, ezért csak no dvd crack-el tudtam elindítani az eredeti játékot.
Utólag persze olvastam, hogy eSata meghajtókkal nem működik tökéletesen a SecuROM, és tudtommal azóta sem orvosolták a problémát, legalábbis a magyar verzióban.De egyébként az itthon kiadott változatban rajta van az angol változat is (igen, rajta van), csak mivel a védelme más, mint a nyugat-európainak, ha ráinstallálod az angol nyelvű DLC-t, nem fogja felismerni az eredeti DVD-t. Sakk-matt.
[ Szerkesztve ]
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #941 üzenetére
Naná. És akkor még ők sírnak, hogy kevesen vásárolnak eredeti játékot, és persze azért olyan drága, mert sok év munkája van benne... aha. Vagy gondolkodni kéne egy kicsit.
Hogy a fenébe ne lenne nekik "veszteségük" emiatt, hát persze hogy van.Mondom, fosok bele. Drakensangom is német, kint, 10 euró alatt vettem. Csókolom. Szinte kívánja a kiegeket.
-
Khaal
őstag
Mass Effectnek az angol verziója se tökéletes, a játék ini-jében kell turkálni, ha az embernek realtec integrált hangkártyája van és be merészelte kapcsolni a hardveres gyorsítást. Patch nincs, pedig ahogy néztem sokaknál előjött a probléma.
Egyébként tényleg vicces, hogy sokszor az ember jobban jár a virágboltos verzióval és a maszek magyarítással, ha nem akar idegeskedni.
A cd checket meg véglegesen ki kellene már irtani, rühellem ha úgy is keresgélnem kell a dobozt amikor játszani akarok, hogy minden fel van installálva a gépre.[ Szerkesztve ]
-
GypsFulvus2
őstag
Drakensang már csak 10 Eu? Én legutóbb még 25 fontért láttam!
Viszont nálam csak az angol verzió játtszik, germánul sajnos nem beszélek. Nem tudod, választható angol nyelvű telepítés annál a verziónál, amit a honlapjukon árulnak?"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
HaaS
addikt
válasz GypsFulvus2 #946 üzenetére
Azt sem néztem, hogy árulnak-e, hogy őszinte legyek. A demo angol, azt tudom... nekem kell a doboz a polcra, a töltögetésben semmi szépség nincs.
-
válasz GypsFulvus2 #946 üzenetére
Az csak a német verzió, az angol még mindig drága. Hol láttad 25GBP-ért?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Battlefield 2142 1990 Ft volt a TESCO-ban......xD
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs