- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagy oldal ez a isthereanydeal.com. Tegnap be is állítottam, hogy szóljon, ha valahol akciós a Tomb Raider.
Ma reggelre ezt kaptamSzerintetek nyugodt szível megrendelhetem innen? Írja, hogy Steam-es, lecsekkoltam itt, és ezt írta:
Tomb Raider
Great! You can buy the BR version of this game and play it in your region.
Category 3Szerintetek belevágjak, mert még nem vagyok regisztrálva a nuuvem-en.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
chatran
őstag
A Tbányai Lidillben a DVD-k közt láttam Wargame: European Escalation játékot 599-ért. Magyar feliratos és volt a hátulján Steam logó, így elvileg aktiválható.
-
Huma
addikt
Ez a Zombie Army jó játék szerintetek? Az értékelése nem túl izmos.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
leikomessi
aktív tag
Nuuvem Max Payne akcióból az első két rész érdekelne. Ha valakit csak a többi érdekelné akkor megegyeznénk.
Meddig van ez az akció? Jól látom, hogy még 4,5 nap?
A season pass mit takar egyébként? DLC-k? Érdemes megvenni a sima három mellé?Előre is köszi.
-
törölt tag
Na ezt beszerzem .
[ Szerkesztve ]
-
válasz warcat #62846 üzenetére
A reggeli meleg kakao kozben ismet tamadt egy nagy otletem. Letre kell hozni egy "ph-s" g2a goldmine reflinket, a userek 90%-a ugyis reflink nelkul vasarol. Mondanam hogy szivesen kezelem, de egyreszt hulyen jonne ki, masreszt biztos hogy nincs ra idom . Viszont: a bluegift csapatabol valaki ha raer, csinalhatna egyet bluegift neven, a befuto penzt pedig 1$-5$ humble-indie jatekokra lehetne forditani, vagy amire eppen van demand, es persze bluegift keretein belul kisorsolni. Szerintem bejonne oda havi jopar eurocska.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
nagyúr
-
Amantius
senior tag
-
nagyúr
-
reelc
veterán
Tudom, volt már párszor az Amazonon: Digital Tribe Games pack [Online Game Code], és volt amikor elfogyott... most van belőle.
-
-
djculture
félisten
Kafa Thief dlc-k is régiókódosak...Kaptam hármat egy angliába melózó havertol mert ott ingyen osztogatta egy helyi játékáruház a kuponját aki vett bármilyen dvd filmet vagy játékot. Még jó hogy pénzbe nemkerült, kiirta hogy ebben a régióban nem elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
De van, csak épp ember nincs hozzá.
Én az elsőt részt vettem januárban, még publicban sem talált hozzá 1 lelket sem
Majd most mivel mindenki megveszi az akcióban talán lesz élet a játékban is.
(Vagy esetleg itt összejöhetnének játszani azok akik megvették)Do you see the white shadow?
-
Huma
addikt
válasz maross #62893 üzenetére
De egyedül nem az igazi. Killing Floorban azt szeretem hogy bármikor lehet vele másokkal játszani.
Ahogy elnézem ez nem egy népszerű játék. Még saját topikja sincs itt.
A képi világa bejön egyébként. Sokkal jobb mint a L4D-é.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
bullseye
addikt
Nekem nem tűnt fel eddig, de úgy tűnik, hogy a Steam-en mostantól a készítők random leárazhatják a dolgaikat, úgyhogy lesz itt mit figyelni. Ebből gondolom, de már semmiben nem vagyok biztos
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Heavyrain
őstag
Aktiválható vajon tőlünk?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM - félkonfig
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
- GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8G rev.1.0 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs