-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
napi deal: Braid
a minosegibb indie kategoriabol
http://jateknaplo.blog.hu
-
freelanced
addikt
Üdv!
Nem tud valaki valami konkrétat a Fable Anniversary PC változatáról? Elegem van, hogy minden jó a konzolosoknak jut, nekünk meg majd megcsinálják "ha van rá igény" aztán ennyi. A kettő is jó lett volna gépre igazán...
Persze mit csodálkozok hiszen mindig ez van.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Blaise
veterán
válasz freelanced #58552 üzenetére
Xbox exkluzív cím lesz, teljesen érthető módon.
-
xavix13
őstag
válasz freelanced #58552 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam én is valamelyik nap, hogy mi van vele.
Kicsit utánaolvasva, voltak olyan hírek, hogy talán jöhet pc-re, de a jelenlegi állás szerint csak xbox exkluzív lesz.Sajnos ez van, nekem is (és szerintem még sokaknak) az első rész volt a kedvencem. Most jönne HD graffal stb. instant venném kb. de így, úgy néz ki, hogy kimarad, pedig baromi pofásan fest.
Az összes többi fable egy hulladék az első részhez képest (mondjuk a 2-vel nem játszottam.)Már az is megfordult a fejemben, hogy veszek egy xboxot ezmiatt. (Bár, úgy vagyok vele, ha konzolt vennék tuti ps lenne az az exkluzívok miatt: uncharted széria, heavy rain, beyond two souls, last of us stb.)
Fable-hez visszatérve remélem egyszer azért kiadják az Anniversary-t PC-re.
1 biztos vevőjük már lenne.Egyébként itt egy petíció: [link] Szomorú hogy milyen kevesen vannak eddig.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
maddionmax
senior tag
Bioshock Infinite alá láttam van egy nagyon kellemes magyarosítás. Steam zokon veszi, ha ráteszem a játékra?
-
djculture
félisten
válasz maddionmax #58559 üzenetére
Nem veszi zokon de ha jön frissités akkor eltünhet a magyar felirat.
[ Szerkesztve ]
-
ricsiii01
tag
Az AC liberation a 3 folytatása (mint a brotherhood és revelations?)vagy valami DLC-je a 3-nak?
.
-
szami777
addikt
válasz ricsiii01 #58562 üzenetére
Egyébként inkább úgy nézz rá, mint egy dlc-re.
2 óra játék után már 18%-on vagyok (közbe volt ládaszedegetés, kilátó szinkronizálás is)
A black flag-be 25 óra játékkal voltam 20%-on, csakhogy értsd
A grafika és a hud alapján is az ac3 kistesója.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
ricsiii01
tag
Köszi mindenkinek, akkor majd valamikor megveszem 2€-ért.
.
-
ricsiii01
tag
A Saints Row 3 5€-ért Steamen jó ár vagy szokott olcsóbb is lenni?
.
-
piko88
tag
Srácok valaki nemtud szerezni olcsón Next Car Gamet Steamre?
-
GoZoL
senior tag
válasz stickermajom #58571 üzenetére
Olcsóbb a hivatalos preorder, 5500 Ft-ra jön ki!
-
piko88
tag
Köszi srácok
-
Dilikutya
félisten
válasz Hunbeast87 #58504 üzenetére
Én pl. türelmes vagyok. Mivel évekig le voltam maradva, most úgyis van mivel játszani, tehát ami ma jön ki, azt bőven meg tudom várni, amíg Steam Sale-ben lesz -75% vagy max. 5€ valahol. Pl. a Batman Arkham Origins-t már le se szedtem demóban, úgyis kell majd, de még az Arkham City-be sem kezdtem bele.
Saints Row 3-al játszottam két éve, amikor korszerűsítettem, de végül likvidáltam, tavaly csak megvettem bundle-ben, most azzal játszok a Sleeping Dogs mellett. Érdekeltek, de 8000-et nem adtam volna értük, de 1-1,5€-ért nem volt veszélye a vásárlásnak.
Minek vegyek meg valamit sokkal drágábban, ha töredékáron is megvehetem, addig meg van mivel lefoglalni magam, úgyis a játék a szabadidős elfoglaltságaimban az utolsó.
Far Cry 3-ból most épp 5€-s ajánlatra várok, vagy, mivel kijön az eddigi négy epizód egyben, a játékok egyenkénti árait nézve 20€ alatt gondolnám a pakkot megvenni majd.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ricsiii01
tag
Nincs valakinek egy felesleges bundle-ból maradt Saints Row 3? Akinek maradt az kérem írjon privit.
[ Szerkesztve ]
.
-
warcat
veterán
Company of Heroes 2 Digital Collectors Edition 13.59 USD megint.
EA: It's in the crate!
-
-
Vertigo18
addikt
Srácok, EZ volt már itt?
Kitárgyaltuk?
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
GEPESZ66
veterán
Feleségem korábban szerette az Empire Earth játékot.
Tudtok-e ajánlani mostanság valami hasonlót?
Előre is köszi! -
szami777
addikt
Amazonon Crysis 3 megint 5 dollár
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
válasz Csapoati #58582 üzenetére
Annyian leszólták ezt a játékot... pedig szerintem is jó lett. Az első részek is tetszettek meg ezis.
Sajnos ma már a játék kritika is nagyon "elpolitizálódott" és nem is arról szól amiről kéne... főleg az user score pl a metacriticen... na az pl extrém példa ennél a játéknál.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #58586 üzenetére
Azért mert az egyeshöz képest a grafika jó lett a játékélmény meg tizedére romlott.. Az első része ős öregen is ezerszer több kihívást nyújt.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz djculture #58587 üzenetére
Nem baj, az is benne van a Deluxe-ban (meg meg nem is probaltam ki soha). Viszont nekem a 2. resz is bejott 4 palya alapjan, pedig lama vagyok az rts-ekhez. Netre nem is merek menni vele.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
ayo
veterán
itt az 2013-as indie szavazas vegeredmenye. kozel 45%-ban ph-rol szavaztak szoval tobbnyire a ti velemenyetek. koszonom mindenkinek aki szavazott. az osszefoglaloban szerepelt jatekokat erdemes megnezni, mindegyik jo cucc
-
djculture
félisten
válasz Csapoati #58588 üzenetére
Ha nem nagyon játszottál még sokat ilyesmikkel akkor elhiszem hogy tetszik a második, de szerintem levan butítva az egész az egyeshez képest. A pályák is jóval kisebbek plusz az egész jóval könnyebb. Olyan mint amikor a commandos beyond to call of duty játék után elkezdi nyomni az ember a Commandos 3: Destination Berlin játékot. Az elsőben vért kellett izzadni a hármasba meg aki végigcsinálta az oktató módot annak nagyon gondolkozni se kellett .. Persze a grafika az ötször jobb
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz djculture #58590 üzenetére
nekem is az 1 volt a kedvencem, de a 2 se volt rossz. az a baj hogy 1el regen totlam de az tenyleg szabadabb es hosszabb volt szerintem. a 2 inkabb erdekesebb volt hogy lehetett lopakodni - en azt szeretek nagyon, meg ugye hogy varosban volt, de bevallom a masodik reszt csak multevben bundle utan porgettem ki, mert anno elkezdtem de annyira nem tetszett a linearitasa. az uj resz erdekel, de mar megjeleneskor is ereztem hogy az csak egy 2.5 os verzio inkabb, szoval meg varok vele
-
ayo
veterán
playon nyomdleazarat akcioval mi van? tokre vartam az eredmenyt de nincs semmi info, valaki tud errol vmit?
szerk.: kozben mar latom cdgalaxison az arakat, elegge meno
Sniper Elite Nazi Zombie Army 2: 1250 instant buy
[ Szerkesztve ]
-
-
Csapoati
nagyúr
Nekem amugy kimondottan jo, hogy konnyebb a CoH 2. Igy is nehez neha 3 fele figyelni. Casual rts-es vagyok, na.
A Nazi Zombie 2 mennyire jatszhato egyedul? Co-opozast nehezen tudok osszehozni mostanaban, foleg idohiany miatt.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest