Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Dreimus #3230 üzenetére

    Nem tudsz semmit bizonyítani. Ugyanis nem hivatalosan veszed. Ez kb. olyan, mintha veszel egy lopott autót, amiről tudod, hogy lopott. Attól, hogy kifizetted, bűncselekményt követsz el. Ugyanis itt tudod, hogy tilos, hiszen le van írva, hogy nem szabad. Ennek ellenére megveszed. Azt valóban tudod bizonyítani, hogy kifizetted, azt azonban nem, hogy mindezt törvényesen tetted. Miért is? Mert kétféleképpen juthatsz törvényesen STEAM játékhoz. Reatail játékhoz úgy, hogy megveszed a dobozosat, és beregeled, nem retail játékhoz meg úgy, megveszed vagy a STEAM-en, vagy egy online shop-ban, aminek szerződése van a STEAM-mel. Nincs több variáció.

    És igen, én is vettem már így 1 db játékot, akkor még nem tudtam, hogy mi is ez...tehát a rizikó nekem is benne van. Úgy gondolom, hogy ebből az 1ből nem lehet baj, mert mellett van száz másik, amivel nincs gond. Azonban a továbbiakban szeretném elkerülni a "feltűnést", ha nem muszáj, és pár ezer Ft-ért (vagy ha úgy tetszik pár hónapért, amíg lemegy az ára) nem éri meg a komplett accountomat veszélyeztetni.

    Ja, és hogy honnan tudja, hogy honnan van a kulcs? Mondjuk ahogy ollie is írta, modnjuk lopott hitelkártyával bevásárolnak, neked továbbadják. Fél év múlva borul a bili, visszanézik, hogy mely kulcsokat vásároltak ezekkel a kártyákkal, majd az összeset szépen letiltják...ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák