Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    Apropó, ha már idiótaság...

    [link] - Magukra haragították a játékosokat az Escape from Tarkov fejlesztői
    Egy az árfolyamtól függően akár 100 ezer forintot is elérő kiadás egy kicsit túllőtt a közösség ingerküszöbén.

    Alig pár napja számoltunk be arról, hogy a Star Wars Outlaws című Ubisoft játék árán mennyire feldühödtek a játékosok, de ennek híre úgy tűnik, hogy nem jutott el az Escape from Tarkov fejlesztőihez, akik most jelentették be, hogy 250 eurós kiadással kívánnak betörni a piacra. A The Unheard Edition állítólag mindent tartalmaz, amire egy jó túlélőnek szüksége lehet, a főleg PvE harcra fókuszáló kiadás még a jövőbeli DLC-ket is magába fogja foglalni.

    Ezzel a kiadással azonban a Ubisofthoz hasonlóan a Battlestate is negatív fénykardot épített YouTube-on, a közösség egyértelműen elfogadhatatlannak tartja a kiadás létezését. Az új kiadás ugyanis sokak szerint nem csak, hogy Pay to Win elemeket tartalmaz, de egyben hatalmas csalás is, mivel korábban az Edge of Darkness kiadás is megkapta azon ígéretet, hogy a jövőbeni összes DLC-t megkapják azok, akik azt megveszik.
    Akik tehát kifizettek 100 dollárt annak idején az Edge of Darknessért, azok nem kapják meg az Unheard Edition tartalmát, mivel az a fejlesztők szerint nem számít DLC-nek, hanem egy kiemelt játékmódnak. A DLC hivatalosan a „downloadable content”, vagyis letölthető tartalom rövidítése. Ennek fényében vizsgáljuk meg appl3z0r, a vezető közösségi menedzser magyarázatát:

    „Ez nem DLC, ez egy egyedi funkciója egy új kiadásnak. A DLC azt jelenti, hogy hozzáadott letölthető tartalom. A PvE egy funkció, egy játékmód. Csak azért, mert ti mind azt szeretnétek, hogy ez DLC legyen, ez még nem lesz az. Ez a kiemelt játékmód egy új kiadása a játéknak.”

    Igen, az alapjátékhoz érkező letölthető tartalom a közösségi menedzser szerint nem letölthető tartalom, nincs itt semmi látnivaló, ezért nem jár azoknak, akiknek be lett ígérve korábban, hogy minden jövőbeli letölthető tartalmat ingyen megkapnak a pénzükért cserébe.
    A pay to win elemekre visszatérve, az elfogadhatatlanul drága kiadás nagyobb tároló kapacitást és jobb képességeket biztosít, ráadásul az AI is kerülni fogja őket. A dühös felhasználók el is árasztották a játék Discord szerverét, de ott egyszerűen letiltották a kommentelés lehetőségét. Jelenleg aki panaszkodni szeretne, az a Redditen teheti meg. "

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák