Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tag

    válasz Dilikutya #142637 üzenetére

    Mit hívunk játékosnak? Az átlagjómunkásembert, aki heti pár órára fér oda, azt nem? Statisztikailag sok játékos az aktuális CoD-ot, FIFA-t (tudom, EA FC már) egyebet prögetni orrba-szájba, más meg elvesz évekre egy MMO-ban vagy egy 100+ órás játékban. Az előfizetés nemcsak a magamfajta régi vágású játékossal szemben, de velük szemben is egy kipipálós örületet képvisel. Nem azt mondom, hogy a Game Pass potenciális közönsége marginális reálisan nézve, csak azt, hogy sokaknak nem ideális. És nem 1%-nak nem az. (Nálam Prime-előfizetés van, bár én alig használom, de legalább filléres, ad játékokat, még bármilyen elven túl is jobban megéri, mint rászánni az időt családnak warezolgatásra, pláne ha távban kéne.)

    Onnantól kezdve meg, hogy ott van mellette előfizetéssel a PS és a maga módján a Nintendo is, illetve a PC is bundle-ökkel, vannak riválisai is. Az Xbox Series nem hasít túlzottan.

    A DLC-knél vegyes a kép, vannak kötelezők és kihagyhatók is. Amit annyira szeretek, hogy sok órát beleölök, ahhoz értelemszerűen jobban érdekel, ha nem gagyi. Amit csak megdemózok Game Passból, annál nyilván mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák