Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz FunPro #141575 üzenetére

    Te most igazából azt bánod, hogy a rétegjátékból lett egy mainstream játék? Mert ezzel nekem csak 2 gondom van:

    1. A TLOU 1 nem volt rétegjáték. Rengeteg fogyott belőle, szinte az összes PS tulaj megvette, letolta, szerette. Ami érdekesség, hogy PC-s fronton kb. 400.000 db. ment csak el, holott állításotok szerint a TLOU 1 az igazi TLOU. Vagy a PC-sek már rég letolták, ha akarták havernál, meg kölcsön gépen? Mi az oka annak, hogy PC-n nem nagyon megy a játék? Már a kezdeti technikai mélypontokon kívül...
    Szvsz az, amit már írtam, hogy akit nagyon érdekelt, már letolta máshogy, akár STREAMELVE! Sokan ezt elfelejtik, hogy a PC-s megjelenés előtt egy PC-s is tudott TLOU-t tolni, mert vagy emulálta, vagy streamelte.
    A másik, hogy a Remake-hez elég erős vas kell... bár elnézve, hogy mennyire rendbe van már téve, egy Steam Deck is elviszi...

    2. A folytatása inkább volt rétegjáték, mert csak azt érdekelte, aki már letolta az 1. részt, ráadásul konzol túsz még mindig. Raádásul az LGT témával biztosan sokakat élből elriasztottak.

    (A sorozatot én nézni se bírom. Az a némber vállalhatatlan. Remek volt a GoT-ban, de Ellie-nek k. nem való.)

    A minőség a Part II-ben, nem, hogy csökkent, de nőtt. Elképesztően nézett ki PS4-es is és maga a gameplay 10. alkalommal is nagyon élvezetes, főleg értelmes néhézségi fokozaton, ahol alig van loot és tétje van mindennek.

    Véleményem szerint a 3. rész lezáró lesz. Ellie-nek reszelni fognak a végén, önszántából.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák