Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz cyberkind #141499 üzenetére

    Mielőtt rájuk hordjuk Ifával a földet, pár fun fact:

    1. A játékiparban továbbra is jellemző, ha nagy projektek futnak éppen - főleg a második felében -, akkor komoly munkaerő felszipkázás történik. Amikor valaminek a multis kiegjét hegesztik, akkor nem fognak milliós fizukért pusziért megtartani senkit sem, aki nem kell éppen az adott projekthez. A munkaszerződések zöme éppen ezért határozott, kivéve nyilván a lead arcokét.

    2. Mindössze 3 éves a TLOU Part II, a népharag pedig annyira hatott rájuk (a metás trollokat senki, le se tojja), hogy 10 milla körül ment el belőle, meg 320+ díjat nyalt befelé. Ez továbbra is egy AAA title minden szempontból, így nem túl gyakori, hogy eltelik 3 év és máris dobnak megint valami ultra nagyot. Majd fognak. Borítékolható, hogy a Part III a gen. második felében érkezik... sajnos csak akkor :-/

    3. Annyira nincs semmijük, hogy a 3 éves TLOU Part II óta kitoltak egy Legacy of Thieves Collectiont PS5-re és PC-re, ami nem kicsit lett kellemes darab... aki rendelkezik a PS4-es UC4 és LL játékokkal, 9.99-ért upgradelheti fel csodásra.
    Aztán kidobtak egy TLOU Part I-et PS5-re és PC-re, ami nálam továbbra is remekül szaladt, de tudom, hogy gyengébb vasakon eret vágtak. De már jó ideje rendbe lett téve.
    Aztán készülget a TLOU Part II multi. Közben meg lapátolják be az ablakon a TLOU licencdíjakat...

    Nem igazán hiszem, hogy jelenleg van a játékiparban magasabb minőségi szint, mint amit ezek a nincstelenek tudnak.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák