Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Dilikutya #140164 üzenetére

    Fúúú ez annyira tipikus! Waccapon', Viberen, Messengeren akarnak hivatalos cuccokat küldözgetni, miközben neki is policy, hogy ezekről is kéne a mail rendszerben bizt. másolat, meg nekünk is, tehát nem ilyen szarokon küldjük. Nem egyszer megtettem már, hogy ilyenekre vagy nem válaszolok, vagy írok, hogy ide és ide mailben küldje el.

    Még egy sztorim van nem is annyira régről. Egy rendkívül ismert bagázshoz pályázta why not alapon. 3 kör volt. Az 1. körben már közölték a fizut, nettóban. Amikor már azzal hívtak fel, hogy én voltam a befutó, a HR-es nő mosolygós hangon közölte a fenti fizut bruttóban! Mondanom se kell, rögtön ráfagyott az arcomra a mosoly és újra rákérdeztem. Újra elmondta... én meg azt neki, hogy IRL nem ezt mondták, igaz nem volt leírva, bizonyítani nem tudom. Mondtam nekik, hogy ez így sértő, mert gondolhatják, hogy ha mást nem is a fizu összegét csak képes vagyok megjegyezni, magyarul itt egy nem túl szép beetetés történt, amiben én nem kívánok részt venni. Utazással, elcseszett szabikkal, mindennel együtt 70k bukó volt. :(((

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák