Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz sto1911 #139622 üzenetére

    A PSVR1-hez képest jelentős az előrelépés. De már annyira, hogy hiába volt rakás címem rá, csak lepte a por, nem volt kedvem szemrákot kapni tőle. Most már vállalható, főleg PC-n tudsz javítani a helyzeten, csak bírd hardverrel kiszolgálni. (Minap láttam pl. látványban(!) MQ2-öt verő Pico 4-et ilyen 160k körül, ami nagyon killer árnak számít.)

    A távolabbi dolgokon - only PC - a view distance, a DOF off, meg az upscale nem keveset segít. Viszont ezek negyedmilka és alatta levő cuccok, beleértve a PSVR2-öt is nyilván kompromisszumosak látvány terén.
    Sokkal jobb az élmény, mint PSVR1-en bármikor, élesebb jóval, szebb minden is, de még mindig odébb van az, hogy felteszed a fejedre és olyat látsz, mint egy jó 1080p monitoron. Direkt ilyen kicsi felbontást írtam, mert a valódi 4k sok colos kijelző élmény, az szerintem még min. 5-8 év.

    Ez a játék is, amiről fentebb írtam, non VR módban alig érne említést... rakás ilyen van. De VR-ban, hát ott oltári fun és nem is gyakori, hogy ilyen 15-20 órás teljes játékokkal kényeztetik az embereket, mert inkább 30-60 perces vízben feloldandó élményekkel bombázzák a népet. (Nem vitatom ezek is kellenek.)

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák