Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    válasz Dilikutya #139516 üzenetére

    +i2k

    Hát de elhalasztották, pont ezért. Mindent eltolnak, halasztanak és mégis minden szarul jelenik meg. Van akinél semmi probléma, van akinél meg minden. Ez szerintem globális vírus és háború mentes időkben is így volt, de nyilván nem ilyen mértékben. Persze, hogy ilyen árak mellett ez nem elfogadható, de hát ez van, ezzel pont a hardcore játékosoknak kellene tisztában lenniük (azon belül is a 30+ korosztálynak, akik nem most kezdték), mégis mindent előrendelnek, miután nyálcsorgatva megnézték az összes trailert, meg gameplay videót a századik játéknál is és századszorra is beszopják ugyanazt. Most mondjam azt, hogy megérdemlik?

    Mi nem vesszük meg, mert drága/ráér/tudjuk jól, milyen állapotban fog kijönni. Bélás példát nem általánosításnak szántam, nyilván nem minden játékos újgazdag laikus, aki lehúz egy adott játékot. Éppen ezért írtam, hogy konzolon is pontosan ugyanez a helyzet, ott viszont kicsit viccesebb, hogy ugyanaz a játék, ugyanazon a hardveren valakinél teljesen jó, valakinél meg nem. Na azt mivel magyarázza az ember?

    Nemrég írta valaki Xbox topikban, hogy most kezdte el a Fallen Ordert és semmi probléma vele. Nanebassz, hány éve jelent meg a játék? :U

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák