Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Egy máshol megkezdett beszélgetést folytatunk itt, ezért nincs se füle, se farka. :)

    interstate76:

    Köszi a linkeket, nem ismertem ezt a sorozatot, de jónak néz ki elsőre, majd elolvasom a cikkeket. :)

    Csak az 1. vásárláshoz (vagy csak 1 játékhoz) használható föl az a kedvezmény, egyébként 10 $ körüliek az árak, ha jól értem, és csak akkor lehet Paypallal fizetni, ha csatoltad a PP fiókhoz a hitelkártyádat. Nekem emiatt nem jött össze, de jobb is, mert így ingyen meglett. :D

    A Nibirut nagyon ajánlom, de a legvégét sajnos összecsapták, erre készülj föl, hogy ne okozzon csalódást. A játék első 99%-a nagyon tetszett. Ha találkoztál a Steamről a Lost Civilizationnal, ismerős lehet a történet, mert az a Nibiru butított változata, de a nyomába sem ér, az igazi csalódás volt. Ráadásul telerakták „bevásárlólistás” résszel. Most látom, ez is fönn van náluk is. Kerüld el! :D

    A Syberia első részét a BF-nek volt képe háromfelé cincálni, így, ha valaki tőlük akarná megvenni, majdnem 30 $-ba kerülne. És még csak nem is DRM-mentes. A grafikája nagyon hangulatos, amit Benoit Sokaltól megszokhattunk. Van még néhány játék az ő rajzaival: Sinking Island, Amerzone (3 részre szedték), Paradise.

    A másik nagy kedvencem a Return to Mysterious Island, ennek van egy második része is, azzal még nem játszottam. A BF-es verzióról érdemes tudni, hogy egy kicsivel másabb, mint a steames, de ugyanez elmondható a Nostradamus: The Last Prophecy-ről és a Voyage-ról is, bár egyiket sem rontották el úgy, mint a Nibirut, csak egy kicsit egyszerűbbé tették (bánatomra, mert az eredeti jobb volt).

    Szintén elég jó volt még a Nancy Drew The Phantom of Venice és Destination Treasure Island. Ez utóbbit most megszereztem a kuponnal, de sajnos egyelőre nem fut a W10-en, majd megpróbálok utánanézni, ha lesz rá időm.

    Láttam még a kínálatukban ezeket is, de nem ismerem:

    AGON sorozat
    Delaware St. John (3 játék),
    Azada (6 játék),
    Dracula The Path of the Dragon (3 részes),
    The Secrets of Da Vinci,
    The Travels of Marco Polo,
    The Island Castaway 2 (mert az 1. része ingyenes valamelyik oldalon, amit pár napja linkeltem),
    Chronicles of Mystery The Scorpio Ritual,
    The Cameron Files Secret at Loch Ness,
    Atlantis Evolution
    Nancy Drew-sorozat (sok játék)

    Amit szintén tudok még ajánlani, az a Mountain Crime: Requital. Ez a BF-en is megvan, de ingyen és DRM-mentesen is letöltheted (legálisan) innen: [link] vagy [link]. Úgy emlékszem, ebben sincs „bevásárlólista”, de ha tévednék, akkor bocsi! :)

    Egyelőre ennyi. Ezzel már ellehetsz egy darabig, csak dobják a kuponokat! :DDD

    Olyan is érdekel, ami nincs meg a BF-en? Mert olvastam még néhányról, szívesen leírom a címeket, ha szeretnéd. Ha Neked is eszedbe jut még valami, szívesen begyűjteném akkor is, ha máshol lehet csak kapni. :)

    Szerk.:
    A Safecracker is elég jó, bár nekem egy kicsit egyhangú volt, mert végig egyetlen házban játszódik, és zárakat kell kinyitogatni különféle módszerekkel. Viszont mellette szól, hogy állítólag többféle vége is lehet, legalábbis régen ezt olvastam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák