Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz FunPro #129916 üzenetére

    A te gondolatmenetedben maradva: ha játékot, mint luxuscikket lopunk, akkor lehet sört, parfümöt is. Nem kötelező játszani, ha meg nem akarod 60€-ért megvenni, nagyon kevés az a játék, amit 3-4 éven belül nem adnak a töredékéért.
    Egyébként meggyőződésem, hogy akinek játék futtatására alkalmas eszköze van, az néha játékot is tud hozzá venni. Lehet nem teljes árút, nem a legújabbat, de tud. Minimálbérből élőknek úgysincs olyan PC-je, ami medium/high részletességgel futtatja a legújabb 60€ árú játékot, azért meg nyilván hülyeség megvenni, hogy 20 fps-sel fusson low beállításokkal (lewarezolni sincs értelme, ami szar az ingyen is szar). Akinek meg van PC-je, havonta 5€ egy játékra, vagy EA/MS pass-ra nem tétel, meg amúgy se, egy doboz cigi, azt meg a legcsóróbb is megveszi.
    Lázadozáskor figyelembe kéne venni, hogy ez szabadidős luxustermék lényegében. Ennyi erővel lophatok szarvasgombát is, azt sem engedhetem meg magamnak korlátlan mennyiségben.
    Sőt, törjük át a kordonokat, és nyomuljunk be az új Népstadionba júliusban, mert 30+ ezer a jegy az Aerosmith koncertre, annyi mint az osztrákoknak, svájciaknak.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák