Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    Allyouplay sztori, most jutottam a végére. Olyan vicces, hogy gondoltam megosztom veletek.

    A bibi az volt, hogy nem engedett fizetni és egyből refundot dobott a PayPal. Nem voltam egyedül... volt aki itt is igy jart. Na meg lett az oka.

    Paypal email cím és postal code -nak egyeznie kell az ott megadottakkal de az rendben is volt. Mint kiderült egy másik fiókhoz volt kötve a PayPal fiókom. Ezt a következőképp sikerült elérnem:
    1. Regisztráció email címmel. Aktiválás után vásárlás gond nélkül. Vásárlás közben hiba, kidobott a session -ből de szerencsére a kulcsokat még meg tudtam nézni.
    2. Megpróbáltam vissza bejelentkezni. Nem sikerült (remember me checkbox ha be volt kattintva akkor nem lehetett - de erre csak később jöttem rá. )
    3. No problem, Steammel is be lehet jelentkezni hát megtettem. Az előző order nem látszik, új vásárlás refundra fut.
    Email cím - jelszóval továbbra is be tudok jelentkezni egy új jelszó kérése után, de ugyanaz a helyzet. Nincs orderem és refundol egyből.

    Az a nyomorék rendszerük "felülírta" az első fiókom a Steames bejelentkezéssel és ugyan aktív maradt, sehogy se lehetett rá már bejelentkezni. Törölte a support a 2. Steames fiókom és már be is tudok jelentkezni az elsőre, látom az orderem is. Mindez másfél (?!) hétbe telt kb..

    Persze az akciónak már vége így nem tudom működik e a vásárlás, de valószínűleg fog.

    Hát mekkora egy kalap kakkantás már ez?! Képtelen vagyok felfogni milyen dilettánsok. Fix hogy nyersen tárolják a jelszavakat is a db-ben :). Az is vicc, hogy ilyen rendszer mellet magukra vállalták a kartyaadatok kezelését is, mivel fizetésnél ha kártyával fizetsz direktben nekik adod még az összes infót. Képzelem milyen komoly biztonságban lehetnek náluk ezek a szenzitív infók. Félelmetes.

    Bocs hosszú voltam - ráadásul mobilról....

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák