Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    Válasz erre: (#31139) pitepeti71

    Most erre mint mondjak?
    A The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cutot a Steamcharts szerint most 98 ember játssza, a Grim Dawnt pedig 8567. A Final Cut 3 hónappal hamarabb jelent meg mint a GD, ami több, mint 3,5 éves.
    A GD-hez jött ki 2 kieg, 1 aréna mód, és rengeteg patch (hibajavításon felül új tartalmak is). Az utolsó alig egy hete.
    Igen jó a supportja.
    Nem akarom leszólni a Van Helsinget, de a Grim Dawnnal köszönőviszonyban sincs. :)

    A PoEnél nyerő az üzleti modell, és frissen tartják meg minden, de szerintem olyan szinten megvan bonyolítva, hogy sokak kedvét elveszi... az enyémet is. 3 nekirugaszkodásból 74 órám van benne, mindig újrakezdtem a liga rendszer miatt, és feladtam, mert nem tetszett a játék.
    A Steamcharts szerint a PoEt tolják a legtöbben a műfajban, ez nyilván elsősorban az üzleti modelljének is szól. A GD a második, a többi jóval alatta van. A többi meg ezalatt. Szoktam nézni.

    (#31140) maross: Nem kell fizetned érte. Nem pay2win.
    Majd ha úgy érzed veszel pl. ládahelyet, vagy kozmetikai dolgokat. Az előbbit azért mert kelleni fog annak, aki úgy érzi ez neki a Játék, az utóbbi meg kozmetika és ugye a vásárlásokkal a fejlesztőket támogatod.
    Ez sokakat csábít. Illetve az is, hogy évente több Liga van, ilyenkor változnak dolgok, és újrakezdheted egy karival nulláról. Minden Ligának van valami témája. Vele együtt patch is érkezik változásokkal.
    Viszont igen riasztó a kereskedelem benne, az, hogy ha nem adott build alapján fejlesztesz karit, akkor elfogod rontani, és nemigen lehet helyrehozni. Az, hogy max. lvl szintű karid legyen kegyetlen sok idő.
    Majd egy PoE-s pontosíthat, ha nem teljesen így van. :)
    Szóval én nem mondanám, hogy jobb, inkább más.

    A Van Helsingről nem nagyon tudok nyilatkozni.
    Hazai fejlesztés, a Final Cut a 3 VH játék egyben. Van benne magyar felirat. Most 4,49€ -90%, ennyit megérhet, de még senkiről se hallottam, hogy hosszabb távon szórakoztatná. Mármint a sztori végigtolása után újrakezdené új karival, stb.

    A Grim Dawn egyfajta Titan Quest örökség, legalább 2 fejlesztő dolgozott anno a TQ-n. Az engine (igaz eléggé fel lett turbózva), és a dupla kaszt rendszer miatt is. Meg még pár apróság. Rengeteg újítással.
    Alapvetően singleplayer játék, bár van coop. Nincs szezon, liga, semmilyen world event, se klán. Ezért semmi sem siettet. Van offline mód, net igazából frissítéshez kell.
    Elég sokáig életképes lehet a karid, masteryt (classt) nem lehet visszavonni, az egyéb pontokra lesz lehetőség az első kiegtől kezdve.
    A szerkesztőt mellékelték, modderek csinálnak modokat.
    Még 1 hete is jött ki olyan patch, ami még az alapjátékra is hatással volt, több ilyet adtak ki idén (pl. lootfilter átdolgozása).

Új hozzászólás Aktív témák