Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bicskeyd

    csendes tag

    Egyébként a legjobb fotó minőségre van állítva.És azt vettem észre ha 1el lentebbi minőségre állítom tehát a fotó nyomtatásra akkor kicsit csíkozza a képet olyan 1mmenként de ez csak közelről nézve látszik(jó nemis 5 méterről szoktuk nézni a képet de ha rendesen megszokott távolságból nézzük a képeket akkor már nem látszik)és az érdekes része az,hogy pl állóképet nyom akkor a felső részénél ami kb2-3centi nem csíkozza csak előtte.
    Visszatérve a kifogyott patronra. A kék fogyott ki,kértem a patron cserét ,ki is vettem mind a három szit csak a fekete maradt benne mert a gyári patrongarnitúrából csak az fogyott ki.
    Visszaraktam neki a gyári 3szint az utángyártott fekete mellé(most legalább kipróbálom azt amit itt olvastam miszerint a 6v chipes patron már nem veszik össze a gyárival)azért mind a hármat mert ha meg letiltja csak a fekete legyen oda.Rá is okéztam tintafeltöltés megvolt,elfogadta a patront és elég kevés van a gyáriba de műxik.Tesztoldal nyomtatást csináltam jó is lett.Nyomtam vele sima papírra egy kis képet(sikoly maszk az meg fekete fehér)és 1,5 centinként van a feketében egy nagyon vékony fehér vonal.Ja és ez már a kép és szöveg minőségre volt állítva.gondoltam kinyomtatom mégegyszer de nem akarta megint az volt mint amit leírtam hogy nem csinált semmit el se kezdte a nyomást pedig azt írta kép küldése a nyomira és semmi le sem lehetett állítani a mégsével sem.Na akkor uninstall,meg registry cleanerrel eltávolít miden epson szós cuccot.és restart.Letöltöttem netről a legfrissebb drivert felraktam és jó is lett egyből.Nyomtatta a sikolyt de mondjuk az is csíkos lett.Próbáljuk akkor fotóval is.CSinálta is a dolgát. Két képet nyomtam vele ott nem volt csíkos semmi és a harmadiknál pedig már sárgásabb volt a kép a kék a -25 be volt. Nem is a legjobb minőségre volt állítva csak a fotóra és nem csíkozott egyaltalán rendesen jó lett! Pedig a másik patronnal csíkozott.
    Itt jön a kérdés!!! A felyből kifogyhatott az utángyártott tinta és odaért a gyári azért lett jó a kép és sárgás.Mert gondolom a gyári tintához van kalibrálva a szin és ott nem kell levenni a kékből.Ennyit jelentene az utángyártott - gyári között a külömbség??? hirtelen ennyi jutott az eszembe. Köszönöm a válaszokat előre is! BUÉK!

Új hozzászólás Aktív témák