- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GML
őstag
Akkor most lesz külön fejes/füles tali?
-
GML
őstag
válasz contaxg #3195 üzenetére
Na ez most jó kérdés. Egyrészről kíváncsi vagyok, hogy az enyémek mit tudnak valójában és ezért szeretném, ha minél előbb lenne. De pont emiatt szeretném minél később megismerni a fejesekben/fülesben rejlő lehetőségeket, mert elkap a hév és autó helyett DAC/AMP-ra akarok majd gyűjteni.
-
GML
őstag
-
GML
őstag
válasz stranger28 #3239 üzenetére
Úgy, hogy eljössz a 32-esek teréhez 3/4 9-9-re és kiviszlek. ;D
Vagy felülsz a 3-as metróra, ha mersz és elmész a Határ út-ig. Onnan kb 5-10 perc séta.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Van aki tömegközlekedéssel jönne és nagyobb pakkot hozna?
-
GML
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Már most nem tudom, hogy ki ki volt De jó volt hallgatózni
Vodkaboy: Meg van még a PHA?
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Ahogy dugdostam a Q701-et valahogy kezdem magamat meggyőzve érezni, hogy nem mindegy, hogy ki mit hova dug. A kos Korg-ról nem valami szép volt. A sarokban lévő csövesről, mytek96-ról egész életteli hangon szólt.
Sajnos Vodka csövese nagy impedanciás fejesekre volt belőve ezért a DIY kategória kimaradt.
Majd legközelebb. -
GML
őstag
válasz vodkaboy22 #3355 üzenetére
Valahol egy olyat olvastam, hogy nem feszültségből kéne hajtani, hanem áramból. A kimenetre meg a bika kondi. És máris van mélye, ami nem csúszik.
-
GML
őstag
válasz contaxg #3491 üzenetére
3438:OK, de október 4.én Hangfoglalás lesz, így az AT helység nem OK. Elvileg még lehetséges az október másdik hétvége vagy az utolsó hétvége, ha nem ütközik a Soltész-féle hifishow dátummal. Vagy keresünk másik helységet..
Ebből nekem pont az jött le, hogy a 18 nem jó nekik.
No offense -
GML
őstag
Megkaptam a FiiO erősebb termékeit is. Talán PC-t is hozok. Valaki tud majd hozni RCA-RCA valamint jack-RCA kábelt is?
-
GML
őstag
SPDIF-nek kellene.
-
GML
őstag
A listába mindenki beírta magát?
-
GML
őstag
Délután csinálok egy FTP server-t otthon-ra. Vagy esetleg drpobox? Ott lehet megosztani mappákat és szinkronizál is egyszerre. 2GB elég sok mindenre. Főleg, hogy csak pár percekről beszélünk és nem egy teljes anyagot akarunk feltölteni.
Jönnek a Human audio-s fijjug a káezerrel??
-
GML
őstag
Erre mondtam, hogy Dropbox. Felhős tárhely. 2 GB kezdő területtel. elérhető weben keresztül, PC-re, Mac-re, telefonra szinkronizálva.
Szinkronizálási, megosztási lehetőségekkel. Ha valaki betesz valamit, akkor azt más is látja. Szinte azonnal frissül a többi eszközön. 30 nap visszaállítási lehetőség is van, ha valaki véletlenül törölt ki valamit.Letölteni szabadon le lehet belőle, ismerve a letöltési linket, de, ha van DB fiókod, akkor te is tehetsz bele.
Mi kell még?[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Bárhová akarsz feltölteni egy "közös" mappába, kell egy fiók. Legyen az google drive, db, megaupload, bármi.
A DB esetén ez a jó, hogy regisztrálsz, felteszed a gépedre a kis progit. A progi létrehoz egy mappát a gépen, amibe, ha te belemásolsz valamit az azonnal szinkronizálódik fel a felhőbe.
Ha van olyan mappád, ami meg van osztva, akkor abba automatikusan letöltődik (beállítástól függően) a közös tartalom.Pl: van egy közös mappánk. te beleteszel némi Charlie Haden-t, az nálam megjelenik a gépemen, miközben neked megjelenik az általam betett David Torn. Ezáltal nálad is és nálam is azonos lesz a tartalom. Nem kell cipelgetni vinyót, pendrive-ot, hanem csak át kell másolni egy másik mappába a zenéket és kész. a zenelejátszónak meg meg kell adni azt az egy könyvtárat hogy hol keressen zenéket.
Problem solved.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest