Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz BigBlackDog #4590 üzenetére

    Egy dolog miatt szentségeltem, amikor megkaptam tegnap este: valamelyik előző tulaj konkrétan beragasztotta a foszló-málló párnákat a DT880-ba. Szerencsére le tudtam szedni-takarítani. Írtam az avx-es eladónak, ő azt mondja, hogy nem tudott róla (ő sem elsó tulaj).

    Egyébként a hangja jó, meg az állapota is rendben van a korához képest. A külső fémrács részen lehetne egy picit egyengetni (itt-ott nem vészesen, de horpadt), valamint kell neki egy új belső nemez fejpánt. No meg párnák - átmenetileg a DT770-em levetett, szakadozó bőrpárnái vannak rajta, de valószínűleg kap modern DT770 velúrpárnákat.

    Most már van vintage DT770-DT880-DT990-em, tegnap este egy kicsit a DT990-nel hasonlítgattam kisDAC-kártyás, LM6172 OPA-s Presenter 2-ről. A DT880 picit kevésbé veszik el a részletekben, valamint megfogottabb basszustartománya van, de nehéz lenne a kettő közül "győztest" hirdetni.

    Hétvégén majd meghallgatom a többi DAC/erősítő opciókkal is (Hivox Lupus S, Steinberg UR12 + Digidesign 882).

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák