Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz contaxg #1089 üzenetére

    Ha ez tény, akkor a saját opampos dacom ultrameleg.
    Melegnek én a 1stwattos láncot mondanám. Érdekes módon, hiába wolfson az is, totál másképp szól, mint a sajátjaim. Nem tudom,h ráismertem volna-e a gyártóra, ha nem látom a nyákot.

    Sőt, mintha inkább fényes lett volna az ms2+. Talán a helyiségben levő alapzaj miatt nem éreztem valóságosnak az egészet, még becsukott szemmel sem. Te hónapok óta használod, nekem meg kb 10percig volt a láncom elején. Ne vonjunk le következtetést, első benyomásnak mondanám, ami pár napos használattal simán ellentétére fordulhatna.Tetszett, simán kéne egy második füles lánc elejére. Részletesebb hatást keltett az alatt a pár perc alatt, míg hallottam,mint a kiskinaim. Ugyanakkor a sajátomat természetesebbnek vélem.

    Az a baj,h a k701hez jobban illik a saját középorientált, selymes hangú dacom, függetlenül, hogy nem adja ki vele a felbontásbeli előnyét,mondjuk egy k500hoz képest.
    Ez izlés dolga, nem minősítés.

    Az ms2+ sztem a K500al sokkal jobb páros lenne,mint a 701el. Ugyanezt gondolom a Bkercso féle nagydacról is. K500al sokkal jobban tetszett, mint a saját wolfsonjaimmal.

    Ntomka: A sajátom hiányzott mélyben. A fülesláncom most egy tuningolt kiskinai dac(olyan drága opával, mint amennyiért lehetne venni a komplett dacot). Utána egy fonott litze, majd a naimszerű tranyós erősitő, majd általában egy k701,néha egy k500. Ezt így függetlenül, hogy hallom hibáit, órákon át tudom, és szeretem hallgatni. Összesen egy jobb potit akarok bele venni ,hogy tisztuljanak a magasok, abban gyengének mondom a füleserősitőmet, láncomat, és kifújt. Annyira azért nem rossz, 2 hete itt a poti, és még nem építettem be.

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák