- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
A sorrend fogyasztásban csökkenő sorrendben: beam, burst, pulse. Ha minél hosszabb ideig akarsz lőni, akkor pulse, a teljes lemerülésig ez fogja adni a legnagyobb sebzést, tehát hosszú távon ez a jobb.
Mérnökölés:
Javaslom csekkold a damage falloff-ot, ezzel sokan nem foglalkoznak, de a Cutterrel nem fogsz senkinek a seggében loholni túl sokáig. De ha közel tudsz maradni, akkor efficient, ha nem, akkor csakis a long range.Én tuti az utóbbira mennék, aztán boost, FA-off, fordulás, FA-on, tolatás taktikáját alkalmaznám, ha már valaki közel kerül. Meg persze jó távolról elkezdeni tüzelni, úgy nem jön ki a Cutter "fordulékonysága".
A nagyokra csak fixed, a többi meg mehet turret/gimballed.
Ha kész, akkor írj hogy milyen, mert a Cuttert még nem ültem ki, de nagyon izgat, hátulról főleg szexi, jó a segge, na...
-
a2d2
addikt
Szerintem a beamet felejtsd el és inkább mérnökölj fel pár pulse-t. Én a Vulture-on egy fixált longe-range-et és egy fixált focused-et használok. Mindkettő Pulse. Szerintem nagyon ütős így. Még gondolkozok hogy térjek-e át két focused-re úgy lenne igazán ütős a hull ellen. (Long range-nél ugye elegendő 1-2 pöttyöt ráhuzni, felette nincs jmár értelme a dolognak, míg focusednél maximumig mehet a fejlesztés).
Ha meglesz a pénzem az FDL-re akkor tuti négy focused pulse-t kap majd.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest