- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
válasz WestBam #34501 üzenetére
Köszönjük a tesztet,el is olvastam,és lenne is egy kérdésem ezzel a mondattal kapcsolatban:
"Meg kell jegyeznem, hogy a hotspot közepén a LED sárga színezése még erősebben látszik, ami közelre világítva látható, normál használat közben viszont nem zavaró (csak a tudat)."
Nekem a C8 XPL HI ugyanezt a sárga színezést produkálja újkora óta,lámpafüggő kollégám hívta fel rá a figyelmet,engem előtte nem is zavart,szerinte ez hiba.
Mi erről a véleményed?
-
ZozzV6
senior tag
válasz WestBam #34501 üzenetére
Lennél olyan szíves és megmérnél nekem valamit? Reflektor és a pill hosszára vagyok kíváncsi együtt az S2 XP-L HI lámpában és egy S2+-ban, hogy mennyi a különbség. Szóval hogy ha az S2 belét egy S2+ házba rakom sima védelem nélküli akkuval jó lesz-e vagy esetleg a test betekerhető teljesen a fejbe vagy megütközik hamarabb? Nekem az is jó ha belepróbálod és megpróbálod összerakni és lefotózod ha valami nem stimmel. Köszi!
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest