Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz ólomlábú #13541 üzenetére
Normálisabb fajta 26650-el nagyobb üzemidőt tudsz elérni (ráadásul viszonylag olcsón). Amúgy szerintem nem baj, hogy nincs akkora választék, 18650-ből is csak pár darab az, amit megéri megvenni.
Kapcsoló: [link] [link]. De szinte mindegyik webshopban találsz, akár komplett lámpavéget is.
Itt vannak foszforeszkáló kapcsológumik: [link], de a TR-J12-re nem tudom, hogy mekkora kell. O-gyűrűk szintén vannak a linkelt oldalon, de azt itthon is könnyen tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz krisztianAMG #13558 üzenetére
Itt írtam róla. Nem hinném, hogy másfajta driver lenne benne, szóval nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz krisztianAMG #13561 üzenetére
Én nekem az ilyen biciklire szerelhető, külön akkus lámpákból ez volt az első és valószínűleg az utolsó is. Az én igényeimet biciklin bőven kielégíti egy UltraFire 501B vagy Convoy S2. Amúgy milyen árkategóriában? Mert a linkelt lámpa licites, webshopokban $40-50.
-
zoli03
őstag
válasz Auratech #13703 üzenetére
Márkás akkuknál mindig valós a ráírt érték. De ezeknél megadják a minimumot is, ami alig kevesebb, mint valós. Ha nagy üzemidőt akarsz, akkor megéri a 3400-as Panasonic, de ár/kapacitás arányban vannak jobbak is (pl a 2600-as Sanyo). Egy akkus lámpába meg felesleges a védett.
-
zoli03
őstag
válasz DrDante666 #13743 üzenetére
Én Convoy S2-t vennék a helyedben.
-
zoli03
őstag
válasz DrDante666 #13746 üzenetére
Szerintem az általad felsorolt tevékenységekre jobb az S2. De igaz, úgy jársz a legjobban, ha megveszed mind a kettőt, és kipróbálod őket .
-
zoli03
őstag
válasz DrDante666 #13750 üzenetére
Ha ennyire jobban tetszik a C8, akkor vedd meg most azt. Úgyis tetszeni fog, aztán rendeled is a következő lámpád .
-
zoli03
őstag
válasz Vasinger! #13818 üzenetére
Írtam róla pár sort korábban, de én lehet a FandyFire nevűt vettem, ott a kereső.
#13820 Csopvez: mondjuk FastTechről.
-
zoli03
őstag
válasz Vasinger! #13828 üzenetére
Egyáltalán nem valósak. Meg kell nézni, hogy hány lument tud a LED, ha maximálisan meg lenne hajtva, akkor számolhatsz majdnem annyival (de a lámpából valamivel kevesebb lumen fog kijönni). De elég sok lámpa mondjuk csak félig van meghajtva, aztán mondjuk az odaírt 2000 lumen helyett tud mondjuk 500-at.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Vasinger! #13830 üzenetére
Az első kb max 1000, a második max 3000 (LED alapján). De az eBay-en sose tudod, hogy milyet kapsz, ezért érdemes webshopból rendelni. Jobb lámpáknál el lehet hinni az értéket, vagy kommentekben írnak róla valamit a vásárlók.
Amúgy én a másodiknál max 1500 lumenre tippelek, az elsőnél fogalmam sincs. -
zoli03
őstag
válasz Vasinger! #13835 üzenetére
Ez a 2 LED-es 1000-1200 körül tudhat. Akkor már inkább vennék egy Convoy S2-t (nem sokkal gyengébb), nem lógnának vezetékek, meg csak bepattintom a helyére, ezt meg egy csomó idő, míg felrakja az ember a Convoyhoz képest.
#13836 Csopvez: a 2800-asat 4,3V-ig lehet tölteni. 4,2V-ig töltve nem lesz meg a 2800mAh (ezt leszámítva nincs hátránya, ha csak 4,2V-ig töltöd).
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz DrDante666 #13843 üzenetére
Ha igen meleg lenne, könnyen tudsz rajta módosítani: [link]
Azt olvastad FastTechen, hogy a 2,1 és 2,8A-s verziónak rövidebb a rugója? Ha nagyon ráztam, ipari cellával módot váltott, védettel nem. De biciklin nem próbáltam, hogy ott is előjön-e ez a jelenség.
A C8 is melegedni fog szerintem, de annak sokkal nagyobb a felülete, ráadásul még borda is van rajta.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz ludsimon #13855 üzenetére
Szerintem nincs sehol leírva, hogy maximum mennyi idő alatt kell feladniuk (pénzt biztos, hogy nem kapsz vissza).
És miből gondolod, ha feladják X napon, akkor ezen héten megkapod? Azért mert most általában gyors mondjuk az SG posta, nem jelenti azt, hogy mindig gyors, számtalan dologtól függhet (gondolom nem DHL/FedEx szállítást kértél). -
zoli03
őstag
válasz kinaicuccok #13908 üzenetére
Ilyen formájú ellenállást még nem láttam. De mindegy, mert az ellenállás is fűt, nem lennél vele előbbre.
-
zoli03
őstag
válasz kinaicuccok #13908 üzenetére
Ezt a LCD kijelzős töltőt be tudnád linkelni, hogy melyik az?
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
-
zoli03
őstag
-
zoli03
őstag
Fasttechen van XTAR XP4. 32,6 USD, kb 7100 Ft, szerintem nem sok a tudásához képest.
-
zoli03
őstag
Nekem is megjött Fasttechről a szeptember 24-én rendelt akkum (10 darab, alufóliába csomagolva).
-
zoli03
őstag
válasz ---Lasali--- #14463 üzenetére
Eddig nem is hallottam róla. Utánanézve olyan, mintha a P7 utódja lenne, ugyanúgy flood fénye van. Egy tesztet találtam róla, ahol 4,2-4,4A-n hajtva majdnem 1100 lument tud, 3A-n kb 900-at.
De alig találni róla valamit, meg vele szerelt lámpákat se sok van. Úgy tűnik, nemigazán terjedt el.
Ha P7-et akarnál lecserélni Z7-re, akkor nem hinném, hogy sok különbség lenne köztük. -
zoli03
őstag
válasz ---Lasali--- #14473 üzenetére
Az SSC P7-et már nem gyártják nem? Több helyen is azt írják, hogy discontinued. Akkor már érdemesebb Z7-et venni szerintem.
Amúgy én vettem FastTech-ről FandyFire D88-at, az nekem eléggé floodnak tűnt, ráadásul fényerőre (kb 1500 lument tudhatott, vagy valamivel többet) is jó volt, és 4 fokozat van rajta (viszonylag jól elosztva). Van akkupackos verzióban is [link]. A helyedben elgondolkodnék rajta (főleg az akkupackos verzión), nekem tetszett. Már eladtam, nekem nemigen jött be a fel-le szerelgetés, városi biciklin nem jó, amúgy csináltam volna róla tesztképet.Szerk.: a FastTeches beamshot megtévesztő, igen közelről van fényképezve, a valóságban nem ilyen.
Amúgy ajkai biciklisnek adtam el, nincs is olyan nagyon messze tőled, ha meg akarnád nézni élőben.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz ---Lasali--- #14475 üzenetére
A gyári gyenge volt benne? Nem fog túlmelegedni? Vagy elég lesz neki a menetszél? Amúgy jól meghajtva kegyetlen erős flood lámpa lehet belőle.
-
zoli03
őstag
válasz ---Lasali--- #14477 üzenetére
Azt hittem jobban meg van hajtva. 2000 lumennel még nem fog melegedni se, maximum ha sokat állsz egy helyben, bár akkor meg úgyis kisebb fokozatba kapcsolja az ember.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
FandyFire YL-U2-ről nincs valahol valamilyen review? Én akárhogy kerestem, nemigen találtam.
-
zoli03
őstag
válasz kinaicuccok #14483 üzenetére
18650-es talán ez: [link]. Ezen az oldalon vannak még kis lámpák, olcsóbban is.
-
zoli03
őstag
válasz kinaicuccok #14488 üzenetére
C a cool, N a neutral (meleg).
-
zoli03
őstag
Nagyrészt attól függ hogy közelre vagy távolra világít, hogy mekkora a reflektor átmérője és mélysége. Az S2 nem világít annyira messzire, mint a C8, de a hotspotja nagyobb és finomabb az átmenet is, meg jobban terít, ezek miatt alkalmasabb is biciklire.
Egy akkuval működnek, nyugodtan rakhatsz bele védelem nélkülit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest