- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz (Darkwood) #11249 üzenetére
Én is csak azért mondtam, hogy hátha tud szerezni, de nem erőltetem...nehogy nekem aztán lapátrategyék miattam.
Nekem is elég lesz C2D...de P9xxx-es legyen(#11250) Dr.Én..okés, akkor majd küldjed. Jó pihit neked
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
darál0w
Jómunkásember
fude bepörögtetek.
nekem meg ragad le a szemem, mint twingoban az ajto.
majd holnap olvasok.
joccakát
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
polaar
tag
Jó estét!
-
j0k3r!
senior tag
some men just wanna watch the world burn...
-
tomyoy
senior tag
Jó estét!
joker te mit dolgozol angliában?
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
Daniel Alves
őstag
Estet mindenkinek. 6 honapig ejszakai muszakban tolom
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
szalai56
senior tag
válasz Daniel Alves #11258 üzenetére
Az jó hosszú ídő. Én 96 óta nyomom éjjel.
Jó estét mindenkinek.
Buher: villanyóra. (ha dolgozol)Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
j0k3r!
senior tag
válasz Daniel Alves #11258 üzenetére
udv a klubban!
mivel te vagy az ujfiu, te fizeted az elso kor sort : ))some men just wanna watch the world burn...
-
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #11267 üzenetére
Nem baj...jó is az
Legalább foglalkoztok velem
(#11268) szalai56 ..egy időben én is nappaloztam a börtönben, de nem sokáig, mert bedugtak ott is éjszakára
Hajnal 4-kor kellett kelnem, mert 5-re benn kellett lennem a böriben és 5:30-ra már össze kellett szednem a fogvatartottakat a munkára, ami ugye külső munka volt.
Hujj, de utáltam...minden bajom volt attól a rohadt korán keléstőlIgaz, hogy 2-kor már kinn voltam a börtönből...de akkor is szar volt
[ Szerkesztve ]
-
j0k3r!
senior tag
megint pangas van, ph nem porog, uvolt a zene, almos vagyok, harrison ford tarkoratett kezzel rohangal, kiontottem a teat... mi folyik itt gyongyoson?
szerk: erre valakinek otlete? nem akarok hajnali 1 fele uppolni
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz j0k3r! #11271 üzenetére
Látom sok láma nem válaszol neked (mármint nem itt)
Na majd én...
Miért fontos a gyorsítótár mérete?A 7200-es vinyó és 5400-es között az olvasási és írási, valamint adat elérési idő a különbség.
Noti vinyóknál, már inkább 5400-es az elterjedt. Nem azért mert olcsóbb. hanem mert
1. nem melegszenek annyira
2. csendesebbek
3. kevesebbet fogyasztanak
4. hosszabb élettartam (kevesebb meghibásodási arány)Ezek az érvek többet nyomnak a latba, minthogy 10-20%-al gyorsabb legyen egy merevlemez...mert kb ennyivel gyorsabb egy 7200-es noti vinyó egy 5400-eshez képest.
Én is próbálkoztam notiban 7200-es vinyóval...jó rá is baxtam, mert jó hamar beszart. Szó szerint szétforralta magát
A mostani 5400-es 2.5"-os vinyók már nagyon jók.[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
-
j0k3r!
senior tag
na!
evvel a szammal bucsuzok minden ejszakastol!joejt!
-
poffsoft
veterán
mára végeztem.
Jóéjt![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz buherka #11248 üzenetére
dehogyíís...
1973 darabot
akkoriban a használt piacon rgy Q6600-ost 20-25k ért adták. még a magyarországi intel disztribútornak is feltünt, hogy ennyire alacsonak az árak(#11250) Dr.Én Szerintem írd ide be a fórumba, az a tuti
(#11251) buherka ha engem itt lapátra tesznek akkor az a pofám miatt lesz És nem azért mert büdös, hanem mert állandóan visszapofázok... mert nem hagyom magam.. és ez van akinek nem teccik...
(#11252) darál0w reggelt tépkedtem ám az ajtót
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
jú reggelt!
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #11288 üzenetére
1973 db=>Egy raklap vagy Megalakul a Hortobágyi Nemzeti Park.(1973)
Szóval jó sok...az a lényeg. Abból a "kis" kupacból lehetett volna válogatni, hogy melyik is bírja a tuningot
Én már rutinos vagyok, ha belém kötnek itt a fórumon akkor válaszolok egy ilyent: vagy egy ilyent:
Sokkal hatásosabb ez, mint leállni kötözködni és lealacsonyodni a balfaxok szintjére...hidd el.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
veterán
válasz buherka #11291 üzenetére
"Abból a "kis" kupacból lehetett volna válogatni, hogy melyik is bírja a tuningot "
Q6600@4070MhzÉn már rutinos vagyok, ha belém kötnek itt a fórumon akkor válaszolok egy ilyent: vagy egy ilyent:
Sokkal hatásosabb ez, mint leállni kötözködni és lealacsonyodni a balfaxok szintjére...hidd el.Ezt most mire írtad?
(#11292) buherka gondoltam tovább fejlesztem a helyetted való munkavégzést
[ Szerkesztve ]
-
tomyoy
senior tag
na most kis szervezkedés volt a cégnél és átraktak a hajlítógépről végellenőrnek, ami abból áll, hogy a késztermékeket amik jönnek le a hajlító és stancológépről, ellenőrizni kell hogy sorjásak e avagy félre lett e hajlítva, de semmi mérőeszköz, csak szemmel tehát odaállok és beszélgetek egész nap, ennyire még sohasem unatkoztam. Tehát végül is cnc részről átkerültem a meo részlegre, a meósok meg köpködnek mert ők felét kapják a fizetésemnek, ők még dolgoznak is azért, én meg csak lesek semmi papírmeló kész háváj...
nyiknyiknyiknyik
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #11293 üzenetére
Akkor te válogattál látom rendesen ..persze ki kell használni a lehetőséget.
Elbaxtam azt a választ, azt hittem banolásról van szó...sorry.
De a munkahelyemen is ezt csinálom már, szóval a lényeg ugyan az. Te is inkább röhögd ki a melóban aki kötözködik...sokkal jobban fáj neki, ha nem foglalkozol vele. Mert így megmarad a dühe, amitől majd szét pukkad.
Persze, ha máshogy nem megy akkor orrot kell törni természetesen, de az más kérdés. Más ne lása az a lényeg.Itt a melóban nincs ilyen, hogy bemászkálnak., meg betörnek. Valójában nekem nem is ez a feladatom, hogy hajkurásszam a tolvajokat, mert nem bizt. őr vagyok.
Lehet, ha valaki bemászna, akkor élve elásnám a hátsó parkolóban...természetesen ez megint egy másik kérdés, ez egyéntől függő.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
(Darkwood)
őstag
Jó napot Mindenkinek!
Süt a nap!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest