Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RAMyMamy

tag

válasz vaakuum #6711 üzenetére

Beletettél egy magasabb japán Omront egy használt Kailh mellé... már éppen elég kókánynak hangzik ez.
    A bal és jobb gombnakbiztosan minden egérben ugyanaz a fajta, de olyat még nem láttam, ahol megfelelően lennének összepárosítva a kapcsolók, össze-vissza, ahogy esett...
    Az, hogy nem egyformán használod a két főgombot, evidencia, más sem nyomkodja felváltva direkt úgy, hogy ne csak az egyik kopjon... Itt nem ez a lényeg, hanem a lenyomási érzet, hang és élettartam miatt kell cserélni őket párban. Ha az egyik gombot szeretnéd, hogy könnyebb legyen lenyomni, akkor veszel kb. 10 ugyanolyan kapcsolót és úgy válogatod össze, hogy jó legyen. Nálam is így van, a bal gombra puhább, a jobb gombra kicsit keményebb kapcsolót tettem, de ugyanabból a fajtából.

Nem kell semmit sem reszelgetned, sajnos az itteni összefoglaló már nem túl aktuális... :F
    A kapcsoló házát szét lehet szedni és a színes nyomókáját kicserélni a rossz kapcsolóból.

Rajtam kívül még legalább ketten árulnak egérhez alkatrészeket Aprón, úgyhogy simán be tudsz szerezni kb. bármit. Nemcsak a japán Omron létezik, gamer egérbe főleg nem azt tenném.

A G604-hez pedig (meg úgy általában kb. semmilyen egérhez) nem létezett soha utángyártott gumi borítás, ezt kézzel kell hozzá megbarkácsolni. Eddig egyedül Steelserieshez láttam cserélhető oldalsó gripet, de az nem teljes gumi borítás.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák