- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz fausto #73350 üzenetére
Nem azt kell választanod. A csomag megérkezett, csak kevesebb van benne a helyes kategória.
I received an item that wasn't as described a jó, mert:
What can you do if the item arrived damaged, is not as described, or is missing parts?A "I didn't recived my item" ha egyáltalán nem kapsz semmit.
Az eladó mit válaszolt?
Ilyenkor a Contact seller és I have a question about using my item or I want to send the seller a message rákérdezünk és csak azután a fenti.[ Szerkesztve ]
-
optikus
senior tag
válasz fausto #73350 üzenetére
ha 05.16 a hatarido, akkor azt mindenkepp ki kell varnod csak utana indithatsz reklamaciot. de ez igy logikus.
en nagyon sok konyvet rendelek, foleg angliabol, de igen gyakori, hogy oszzevissza jonnek. siman lehet, hogy 2-ot egybe vagy egyszerre adtak fel, a harmadikat meg kulon [csomagban]. nekem multkor 5 konyvem 5 csomagban jott pedig egy elado, egy rendeles, egy fizetesben volt az egesz. aztan egy masiktol 4 konyvbol 2 egy csomagban, 2 meg kulon-kulon. a postazasi ido szinten random, volt egy konyvem milanobol, most hetfon delben feladtak, tegnap szerda delben kezemben volt. de van hogy 2 hetig jon angliabol.
Buy books not gear.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest