- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Köszi a választ!
1. Értem, hát akkor így jártam. Mondjuk akkor nem értem miért van ez a beállítás az applikációban, ha nem működik? Na mindegy, ez van.2. Vagyis ha nem lépkedek be az adott nemzeti Ebay oldalra (jesszus, ez is nemzeti már ), akkor nem is láthatom az adott felhozatalt? A sima ebay.com, nem listáz mindent? Ez elég gáz így. Miért nem egységes az adatbázis? Érthetetlen...
3. Se áfát nem fizettem utólag, se vámot. Vagyis gondolom jelezte az eladó, hogy már meg lett fizetve, illetve hogy vám-mentes. De akkor mire fel fizettet a posta a vámkezelésre?4. Értem én, de akkor is aránytalan. Vicces amikor valami elkel mondjuk 1 euróért, de a postaköltség az fixen 15 euro. Ezt hogy? Azért valahogy kellene tudni valami ésszerű értékhatárokat alkalmazni. Vagy legalább legyen választási lehetőség, hogy milyen postázást kérsz. Nem biztos hogy én akarok érték biztosított, hiper-szuper légipostás küldést. Egy pár eurós tételre, aminél ráadásul nem is fontos, hogy mikor ér ide, bőven megfelelne egy sima "economy" küldés is. De nincs ilyen opció sajnos.
[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest