Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Viperator #79044 üzenetére

    Rendelni lehet, nem tiltja semmi, csak ne embert rendelj vagy élő állatot Vuhan és környékéről.
    Személyszállításról van szó. A légi teherszállítást nem említik.
    De ott van még a vasúti (19-22 nap) és tengeri szállítás (48-52 nap)
    Az emberek "terjesztik" a vírust és ezért nem szállítják őket, ami nem fertőz azt lehet szállítani, persze emberek mozgatják, de ugye nem mindenki beteg még, így talán van aki tud ilyennel is foglalkozni.
    A pilóták sem mind betegek, egy teherszállító DC-10-est el tud vezetni egy olyan is, aki most épp nem repülhet személyekkel.
    De körbeolvastam, a szállítók egy fertőtlenítési folyamatot iktattak be, de ez egy normál felületfertőtlenítés lehet és nem muszáj 24 óránál tovább dekkoltatni a csomagokat.
    Itt van még néhány tartományi korlátozás felsorolva a munkavégzésre és iskolai szüntre , de február 9 és 13 azoknak is a vége.
    Mire ideér a pakkod azzal nincs különösebb gond, ha lenne rajta emberi váladék egy beteg embertől, akkor az a rákerülés után fél nappal nem fertőző képes. Napokról van szó.

    Ha használsz tömegközlekedést, a járványoktól függetlenül - feltéve hogy nem használsz kesztyűt - egyébként is célszerű a kézmosás mielőtt neki kezdenél enni vagy bármi mást csinálni, a mostani magyar influenza sem veszélytelen.
    De nem szeretném ha itt is "járvány" ütné fel a fejét, mert irtani fogom. A pánik terjesztése buta információk alapján kívül esik a topikon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák