Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Remekelek28 #65430 üzenetére

    Pár hsz-el ezelőtt írtam (#65421) tilla311 kérdésére:
    Ha az eBay-n ezt választod akkor is a PayPal felületet használod, az eBay kereskedő nem kap kártya információt, viszont úgy számolj, hogy 1 vásárlás 2 tranzakció lesz, a kártya ellenőrzés 1$ -amit később sztornóz a bank- és a vásárlás, ez akkor számít ha kicentized a kártyán lévő pénzt, vagy a bank napi vásárlási darabszámot számol (Erste alap 5 db), de ilyenkor mindig a bank vált.
    Ez a PayPal vendég üzemmódban történő fizetés, ez nem jelenik meg a PayPla vásárlási történetbe, mert "külső" fizetés. A bankod megkapja a fizetési kérést az adott devizában és az ő elszámolása alapján vonja le a pénzt.
    A különbség az, hogy itt hivatalosan csak az eBay vásárlói védelmet tudod igénybe venni.
    Én azt javaslom, hogy ha jó a visszajelzése az eladónak, akkor nincs a védelemben olyan kockázat hogy ne lenne egy védelem elegendő és 50 $ felett van a 4-5% + költség a PayPal váltás miatt már esetleg nem elenyésző mértékű.
    De bármikor vásárolsz neten, mindig van egy fizetési kliens, ami nem továbbít bankkártya adatot a kereskedőnek, ezek biztonságosabbak, mint a boltokban telepített terminálok, mert azoknál ott marad a terminálon a kártya adat és le is szedhető, "újrahasznosítható".
    Mindenképp lépniük kell a PP-n a hibára az eBay-l együtt, mert ahol nem $-os az elszámolás, ott a felhasználók veszítenek pénzt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák