- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Ja, és ha az alapban ingyenes, 3 hetes szállításnál gyorsabbat szeretnék, hol kell kiválasztani?
-
-
Topikgazda
válasz TeebyKay #55909 üzenetére
Tehát 24-én kaptál refundot egy olyan tételért amit Erste netes bankkártyával fizettél. A Paypal egyértelműen azt mutatja, hogy arra a kártyára lett visszaküldve a Details-re kattintva?
Miért küldtek volna? Az ilyen számla könyvelésről nem küldenek. Nem is láttam, hogy lehet ezt kérni. A kártyáknál is csak a vásárlásról.
Akkor jó, 27-24 = 3 nap.[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Segítenétek beállítani az ebay-em? Az lenne a gondom, hogy minden bizonnyal látja az országot, ezért ha keresek valamit és leginkább német hirdetőnél keresném, akkor aki csak ott helyben hajlandó elküldeni, akkor azokat nekem fel se hozza. Viszont lenne ahová küldjék nekem ott, így szeretném azokat is böngészni. Mit kéne beállítani?
-
-
frici69
tag
Vásároltam külföldről magánszemélytől . Elvileg regisztrált küldeményként érkezik. Szeretném megkérni,hogy küldjön postai követési számot,hogy tudjam mikor számíthatok a csomagra.
Valaki tudna egy angol fordítással segíteni nekem?GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Topikgazda
-
Atomantiii
addikt
Van egy kínai címem, vissza akarok küldeni egy spéci akkumlátort cserére, mivel még garanciális. De hogy írjam rá a borítékra, hogy rá is férjen? Vagyis hol célszerű új sort kezdeni? Ez lenne a cím: Ez lenne az: Room 21D,21 floor,Taihuamingzhu Building,Jian'aner Road,Liutang,Xixiang,Baoan District,Shenzhen,Guangdong,China.
Bár remélem nem akar átb@szni a kis kínai, mármint hogy remélhetőleg tényleg van ilyen cím.
A zip kódnál írjam elé, hogy zip kód vagy elég maga a szám, mint nálunk az irányítószám gondolom az lenne.
-
cbmfan
őstag
válasz Atomantiii #55915 üzenetére
Room 21D, 21 floor,Taihua Mingzhu Building - ajtó, emelet, épület neve
Jian'aner Road, Liutang, Xixiang - utca, "környék"
Baoan District, Shenzhen - kerület, város
Guangdong - körzet
ide jön az irányítószám
China.van ilyen, ajánlottan küldjed mindenképp.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Topikgazda
válasz Atomantiii #55915 üzenetére
Hát jól elhúztad, július 19- óta, vagy ez már egy másik?
Talán tördeld így:Room 21D,21 floor,Taihuamingzhu Building,
Jian'aner Road,Liutang,Xixiang,
Baoan District,
Shenzhen
518000 (vagy az amit megadtak)
China[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Atomantiii #55918 üzenetére
És ha tönkre ment a cég közben? Akkor hiába küldöd.
[ Szerkesztve ]
-
frici69
tag
Köszönöm V/ a választ
Azért ha dobnál rá egy angol fordítást azt megköszönném,mert Discogs-on is volt már,hogy az eladó regisztráltan küldte de nem adott meg követési számot. Jól jöhet még hasonló esetekben.GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
csadi0011
őstag
Helló!
http://www.repetareklam.hu/prescot_muanyag_golyostoll_2436
Ilyen terméket keresek ebay-en free shippinggel. Sajnos nem sok sikerrel jártam eddig. Találtam 1 darabot 1 000 forint körül, ami nem megérős, illetve ténylegesen mérőeszközként szolgáló tolómérős tollat 10 000 forint körül, ami szintén nem az elvárásomnak megfelelő. Nekem ez a 116 forint teljesen okés, megpróbálok helyi boltokban keresgélni ilyet. Gondolom 1-2 száz forinttal drágább, ha találok, de ebayen ilyen dolgokat mindig találni ugyanennyiért, csak 10 darabos pakkban. Egy darab elég amúgy, csak ne kelljen 10 szer annyit fizetnem postára, mint amennyi a termék.
Ha valaki esetleg még tudna hasonló kis bohóságokat, amik ilyen műszaki dolgokhoz kötődnek, azt is szívesen fogadom.
-
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Töröltem egy rendelést mert napokig nem adta fel a csóka. Mikorra várhatom vissza a pénzem? Nem nagy tétel csak érdekelne.[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
outsiheder
tag
Tiszteletem mindenkinek!
Segítséget kérek, rendeltem névleg 512GB-os kulcs alakú 2 db pendrivevot egyet honkongból, és egyet kínából, elméletileg mind a két eladó 99% feletti illetve több ezer eladással rendelkezik, de az egyik névleg 512-nek,a másik 128-nak mutatta magát az első bedugáskor, de a h2testw végül is 8 gigáig tudta kezelni (visszaolvasni) őket!
Ebay-Paypal vásárlás volt!
Mi lenne egy értelmes lépés az eladókkal szemben, valószínűleg a visszaküldés többe kerülne, mint az eredeti ára. -
nagyúr
válasz outsiheder #55926 üzenetére
mire számítottál amikor megvetted őket?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Josi
senior tag
válasz outsiheder #55926 üzenetére
Írj nekik, hogy fake pendrivet adtak el, és kéred vissza a pénz. (Contact seller)
Ha tudják, hogy sárosak, többnyire szó nélkül megy a refund, és vissza sem kell küldeni a terméket.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
cbmfan
őstag
korábbi kábeles visszaküldős dologhoz jött üzenet, hogy vegyem fel ebay-jel kapcsolatot. megvolt, return lezárult, case nyílt helyette. érdekes lenne, ha az ő egyértelmű hülyesége miatt visszakapná a pénzt, engem meg lehúznának...
[ Szerkesztve ]
-
totyak
aktív tag
Ha egy olyan licites tárgy van ebay-en, amit alapesetben csak uk- postáz az illető, akkor hiába kérdezem meg tőle, hogy mennyi a posta hozzánk és ő hiába ír rá egy árat, akkor sem tudok licitálni, csak ha felveszi magyarországot a postázási listára? Vagy simán tudok licitálni így is és a végén a megegyezett postaköltséggel növelt árról küld valami fizetési megbízást?
-
totyak
aktív tag
válasz somnia #55933 üzenetére
Melyik kérdésemre helyeselsz, mert két ellentéteset is feltettem? :-) A postaköltségre rákérdeztem, teljesen elfogadható. És úgy gondolom, ezalapján hajlandó is postázni, máskülönben nem írt volna árat. Tehát tudok így licitálni, vagy kérjem, hogy vegyen fel minket a postalistára? Köszönöm
-
cbmfan
őstag
jött is üzenet:
Hello!
Thank you for contacting us with regard to the case.. You are in need of our assistance, as your buyer "realzeldafan" has opened a case against you, and stated that the cables you sold is not as described.
Having reviewed your case, we will now contact your buyer and give him two possible options of resolving this case. The options are as follows:
A. Returning the whole shipment to you for a full refund. The original payment shall be reversed from your PayPal account, should your buyer opt for this resolution.
B. A partial refund without returning the item. You will be not charged, if the buyer chooses this option, and the case will not be closed against you.
Your buyer will be now asked to make a decision within the next 10 days. Should he not respond, the case will be immediately closed in your favor.
I realise that the situation is not very convenient for you, but I trust that as an honest and reliable member of our community you will be able to understand our way of proceeding. Should you have any additional questions, do not hesitate to contact us once again.
I would like to ask you for a little more patience in this case, and wish you a nice day, in spite of the inconvenient circumstances.
ebből mi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
.com-on bónusz 80 ingyen feltöltés van minden kategóriára, licit és fixáras aukciókra. újraindítottam rakás vackot, és talán kevés is lesz, annyi kerül még fel
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Ha licitáltam valamire, mennyi idő után vagyok köteles kifizetni? Asszem tegnapelőtt nyertem meg egy terméket, nem nagyon kéne vele megvárni a szept. 10-ét ugye?
Köszönöm előre is!
(#55940) cbmfan : Köszi, ki tudom fizetni, úgyhogy szerintem akkor egyik lehetőséggel sem élek, csak jobb lett volna később. Mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz csabi94 #55939 üzenetére
48 órád van fizetni, utána az eladó indíthat ellened egy nem fizetett a vevő eljárást és el állhat az eladástól.
Mivel még augusztusban vetted meg, neki a havi számláján a jutalék már elő van jegyezve és vonni fogják, ha nem csinál semmit sem azzal, hogy te nem fizettél. -
cbmfan
őstag
röviden: fogalmam sincs. ember benézte, ő a hibás, de még a végén kiderül, hogy én vagyok a hülye.
szerk: és tényleg.:
eBay opened a case because of an issue with an item purchased from you. We reviewed the case and have decided to issue the buyer a full refund of $15.00. The hold on this PayPal transaction has been removed.
This case is now closed. You are not required to reimburse the buyer or eBay, and this case will not be counted in your seller performance evaluation.visszakapott 28 dollárból 15-öt, de tőlem nem húzták le. hurrá.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
villámáras, több darabos aukció volt. fogalmam sincs, hogy miért hitte, hogy megkapja az összeset egy darab árán. egyértelmű volt a dolog, mégis neki adtak igazat. nonszensz.
pl. itt van ez, itt is volt nem egy, hogy megkapja egy darab árán. ha postázás előtt szól, hogy bocs, benéztem, visszafizetem, maximum bukok 30 centet. de miután megkapta az egy darabot nekiáll hepciáskodni az azért furcsa. pláne ha több száz pozitívja van, és szintén adott el ő is...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Gondoltam leírom. sinceritytrading -nél vásárolt 64gigas samsung evo memkari miután visszaküldtem, hogy csak 32 gigás, azt ajánlott fel, hogy visszafizeti a pénzt. Persze ez sok sok hét történése volt. Aki esetleg tud ajánlani helyette valami jó karit az ne tartsa magában. Telóba lenne, erre bíznám minden adatomat.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
tigipuf
senior tag
válasz Kolondrum #55948 üzenetére
Igazad van bocsi ,hát az akkor kínos,mármint neki.Sajnálom,hogy így jártál.De tényleg csak jóindulatból "ugrottam " a kérdésedre,elnézést kérek.Én biztos nem tudok mást ajánlani én még nem csalódtam az eladóban.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
aclandiae
senior tag
Rendeltem pár IT-vackot, azonban a csomagban volt egy üres zacskó és eggyel kevesebb termék.
Mellékelt képpel rákérdezhetek az eladónál?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest