Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz myk74 #55104 üzenetére

    Mivel inkáb PP, off lesz.
    Nekem elromlott egy telefon kb 1-1,5 hónap után,nyitottam vitát paypalon . Mégis milyen okkal? 30 nap vagy 45 nap.

    Akkor maradjunk annyiban hogy szerencséd volt, belefértél a az eladó által adott 30 napba, vagy az eladód több hónap visszaküldési időt adott meg, vagy csak szimplán elszúrták, mert nem ellenőrzik.
    Az alábbiak alapján, én nem vagyok arról meggyőződve, hogy ez minden esetben működik, de senki nem veszít azzal, hogy a szükséges nyomtatványt és a mellékleteket elküldik a PP-nek, legfeljebb nem kapja vissza az elküldési költséget.

    Mert eddig a következőket találtam a PP leírásokban.
    Ez a lehetőség kötődik az eladó által vállalt vissza küldési időtartamhoz, amit az eBay-n a Payments lehetőségek alatt van, Returns, és nem a garancia meghatározása, amit az eladótól függően több, kevesebb időtartam.:
    Returns: 14 days money back, buyer pays return shipping
    Returns:
    No returns or exchanges, but item is covered by the eBay Money Back Guarantee- opens in a new window or tab.

    You have initiated your return of the item purchased above within the return period and in accordance with the return conditions authorized by the seller (a person or an entity selling goods via a marketplace, eg. eBay seller, hereinafter the "seller”) or by the merchant (other persons or entities selling goods outside marketplaces, eg. e-shops, hereinafter the “merchant”);
    Akkor sem ha az eladó kiköti, hogy nem veszi vissza:
    Items that cannot be returned in accordance with the seller or merchant's general conditions of sale (e.g. the seller or merchant's authorized deadline for returns has passed);

    Pénzvisszatérítés claim-ot kell indítani, nem valószínű, hogy 2-3 hónap használat után, tisztességes az átvételhez kötődő eljárást indítani, lenni kellene egy olyan szövegnek, hogy meghibásodás, de ugye ott nincs ilyen felsorolva.

    Mindenesetre jó lesz megjegyezni, ha az eladó által biztosított visszavételi időbe beleférünk, és ha még nem is vállalja a visszaküldés költségeit - ha vállalja akkor a PP nem biztosítja ezt-, akkor itt ez az ingyenes lehetőség, ebben az évben 12 * 9300 Ft-ig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák