- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
válasz CoolBoy323 #38400 üzenetére
Case vagy refund?
-
frici69
tag
válasz CoolBoy323 #38398 üzenetére
Köszi CoolBoy323 Megint tanultam a segítségeddel
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
thomasa
senior tag
válasz CoolBoy323 #38403 üzenetére
Szólj, ha téged is kitiltottak
-
Abesszin
csendes tag
válasz frici69 #38397 üzenetére
Ha jól tudom akkor ha PayPalon volt pénzed és onnan vonta le eredetileg akkor oda kerül vissza, ha a PayPalon keresztül a saját bankkártyáddal fizettél akkor pedig automatikusan pár nap alatt továbbítja rá
Még én is csak egyszer küldtem eddig vissza pénzt épp ilyenért és én is itt kértem segítséget, itt a két válasz amiből azonnal sikerült a visszautalást megcsinálnom, remélem neked is segít majd:
Én amikor megjött a termék írtam az eladónak hogy akkor visszautalnám a teljes összeget mert mégis megérkezett, válaszban megkaptam az email címét amire a PayPal fizetéshez szükségem volt és egy nagyon szép köszönő levelet
Írtam a PayPalos utalásnál a megjegyzéshez termék azonosítót meg felhasználó nevet hogy tudja kitől jött.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #38398 üzenetére
Rákattintottál a linkemre? Leír mindent részletesen, hogy a PP mit írt, stb...
-
llaszlo
veterán
Refundot kaptam, viszont később megjött a termék. Most, hogyan tudom újra kifizetni? Tudom az eladó PP email címét, akkor csak simán arra a címre utaljak?
-
TaaT
nagyúr
Kaptam egy mailt az ebay-től hogy nemsoká le fogják húzni a paypal számlámról a jutalékot azért a termékért amit még nem fizettek ki (12.07 vásárlás), úgyhogy nyitottam egy unpaid item case-t.
Amúgy ennyire nem szeretnek az emberek azonnal fizetni a termékekért? Eladtam egy másik cuccot is egy hete és ott sincs semmi pénzmozgás.
Give them hell Ukraine!
-
llaszlo
veterán
Írtam már neki és arra ezt a választ küldte.
A termék már törölve lett a listázottak közül. Case-t is nyitottam, mert későn vettem észre, hogy kicsúszom a 45 napból, általában hamarabb szoktam intézni az ilyet. Az persze le lett zárva.Tehát megírtam a korábbi levélváltásunkhoz, hogy megkaptam a terméket.
Ez a válasz jött rá."hi friend,
thanks for your email.
we are glad that you receive your parcel.
and you can return the payment to our paypal account (wzg2021@126.com).
thank you so much.best regards,
Summer"Ez egy sima levelezés volt, ezzel indult miután case-t nyitottam.
"hi friend,
thanks for your email.
ok,we have refund the payment to you ,pls check it on your paypal account.
and if you receive your parcel ,pls contact us.
thanks for your understanding.
?
best regards,
Summer"Viszont volt egy másik levelezésünk is. És mivel már törölve lett a termék így abban elküldtem a termék linkjét és az item number-t.
Így most nem tudom, hogy hogyan tudom újra kifizetni, hogy tudja miről van szó.
-
llaszlo
veterán
válasz thomasa #38417 üzenetére
Én ezt látom. Hová kattintsak?
[link]Aztán az is feltűnt, hogy először vissza fizette majd még refundolta is. Ez biztos, hogy jött egyszer pénz a bankszámlámra is és a PP egyenlegem is most azon az értéken áll.
[link]
Ezt tudom neki reundol-ni (szép magyar szó.Ezzel kapcsolatban viszont az lenne a kérdésem, hogyha ezt refundolom, akkor ezért von-e le tőlem valami pénzt? Mert ugye ez az ő hibája, hogy nem refundot adott először, hanem simán átutalta. Ott van a "details"-ben a megjegyzésben, hogy az "eladó neve refund". Biztos nem tudta, hogy hogyan kell csinálni, de ezért ne tőlem vonogasson le pénzt a PP.
[link][ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz thomasa #38420 üzenetére
OK, és magát a refundot, hogyan tudom visszafizetni? Ez még mindig nem derült ki.
Ezen a linken látni mindkét tranzakciót. Amelyiknél a Details mellett ott van az issue refund felirat, az volt az első fizetése (ez nem a refund), felette pedig ott van a refund amit újra ki kéne fizetnem miután megkaptam a terméket.
Ennyit már szerintem tényleg nem ér ez az eladó. Eddig egy sem bénázott így. Túl fáradt vagyok most ehhez.[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Miért kellene case-t nyitnod könyörgöm.
Azért mert nem jött meg 30 nap alatt.
Normális vásárlók 35 nap után nyitnak.
Képzeld van olyan hogy 40 nap alatt ér ide.
Főleg most ünnepekkor.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
havri1
félisten
válasz llaszlo #38422 üzenetére
Valamit félreértesz. Az alsó sor az egy fizetés, valamit vettél 14-én.
A középső sor a refund, azaz megérkezett a pénz a paypal számládra, az első legfelső sor pedig, átutaltál a folyószámládra a refundot.
Viszont a válaszra én is kíváncsi vagyok, mert nekem is most lifeg a levegőben egy visszafizetés.
A paypalon 2 emailcím látható. az eladó Paypal account emailja, és amiről érkezett a pénz. A kettő még köszönőviszonyban sincs egymással!
Írtam neki, erre ezt írta :if you can pay to our paypal account: www kukac tomtop pont com (én írtam ki így , nehogy a spam keresők megtalálják ha mégis valós)and mark your eBay id.Thanks.
Na most akkor ha küldöm a pénzt, erre a címre küldjem? Ez egy harmadik emailcím, és nekem nem is tűnik valósnak.
[ Szerkesztve ]
havri
-
mirci18
addikt
válasz SUPREME7 #38424 üzenetére
Így van igazad van ajánlott leveleknél így van.
Ezért nem bírom én se az ilyen kezdő vásárlókat tetszik kintről hogy minden olcsó de ha már nem ér ide 30 nap alatt akkor milyen szemét az ebay és a posta.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
dev89
tag
Sziasztok!
Ujra itt vagyok. Szoval 12.10-en vasaroltam ebayrol, ami mar 11-en shipped-kent volt megjelolve. Eddig ebay-en ott volt a termek az aktivak kozott, majd a napokban bekerult a purchase history-ba removed item-kent, ezzel minden info megszunt rola, amikor ramegyek azt irja az ebay varjak 10 napot stb. A tracking number o lenne: RB632514011CN
De semmi info rola, ilyenkor mi a teendo? Atbaszott a csoka?
Koszi.
-
llaszlo
veterán
válasz havri1 #38426 üzenetére
Nem értek félre semmit. Nem ez az első refund-om, viszont ez az első amikor így bénázik az eladó.
Először nem refundolt, hanem átutalt a PP számlámra és megjegyzésben oda írta, hogy "loya_akárki refund". Ez növelte a PP egyenlegemet ami jelenleg is ott van a PP számlámon.
Aztán másnap refundolt is az pedig ahogy korábban is amikor refundot kaptam egyből ment a bankszámlámra és meg is érkezett. Ez mindig is két sor volt.Vagyis az eladó kétszer adta vissza a pénzem.
Valahogy vissza utalom neki. -
Abesszin
csendes tag
válasz llaszlo #38418 üzenetére
"Ezzel kapcsolatban viszont az lenne a kérdésem, hogyha ezt refundolom, akkor ezért von-e le tőlem valami pénzt? Mert ugye ez az ő hibája, hogy nem refundot adott először, hanem simán átutalta."
Itt a link amin le van írva hogy mit kell csinálni:
[(#38025) kirkri]
[(#36976) V/]Ha a PayPalon keresztül a Send Money-t választod, akkor már csak ez eladó PayPalos e-mail címét kell megadnod, az összeget és a pénznemet amennyit szeretnél visszafizetni illetve van lehetőséged üzenetet is mellékelni ami célszerű hogy tudja kitől és mire kapott pénzt (persze nem árt ha azért mailben előtte megírod neki hogy pénzt szeretnél küldeni neki mert megjött a termék és szeretnéd elkérni a PayPalos címét).
Ha alul a "I'm paying for goods or services"-t választod akkor neked ingyenes a pénzküldés, a fogadó fél fizetni, ha a "I'm sending money to family or friends"-t választod akkor tőled vonják le a költségeket ami attól is függ hogy a PayPal egyenlegedről küldöd a pénzt vagy a bankszámládról (a felirat alatt kiírja a pontos fizetendő összeget). Ezek alapján az első variációt válaszd -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Nézegetem az ebay-en az LG Nexus 5-ös telefont.Az USA-ban egész jó árban vannak.Van esetleg valaki aki rendelt már ilyet?Tudna valaki akánlani egy megbízható eladót aki ilyen típusú telefont árúl?Gondolom az áfa és vámmal számolni kell minden USA-ból rendelt termék esetén.
-
bence007
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Amerikából szeretnék rendelni műszaki cikket!azt irja a terméknél, hogy 38$ Az adó és 50$ a szállítás!ezen felül terheli még a csomagot bármilyen költség?
Köszi!
-
Z0C!
őstag
rácok!
Szállítással volt már valakinek gondja?
(Magyar Postára gondolok...)
Novemberben rendeltem karácsonyi ajándéknak asszonynak ruhát illetve magamnak gémer egeret...kb 20$ értékben....az eladók képet mutattak a feladásról, hiába érdeklődtem a postán de semmi..)
bár jött egy infó, hogy a csomagszállítás kicsit "csúszik"..----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Z0C!
őstag
válasz SUPREME7 #38445 üzenetére
eddig amit rendeltem kb 3 hét alatt megjött.
Itt már kezdtem lemondani a dolgokról, felvenni a kapcsolatot az eladóval..stb.erre tegnap jött értesítés, hogy csomag jött..
Kedvenc postásom mindig dob egy cetlit, hogy jött valami...erre napokig semmi...majd most vmi csomagküldő szolg. bodott egy "blokkot" hogy keresett...A posta megváltozott kiszállításáról lehet valamit tudni? Hallottatok róla?
Elvileg valami A B nap/hét van....legalábbis fél füllel ilyet hallottam..----- www.zoci.gumroad.com -----
-
blt.62
őstag
Van itt olyan szegedi fórumtárs aki tudna nekem az eBay-ról órát rendelni? Természetesen személyes találkozóval,előleggel gondolnám.
Erről az óráról lenne szó.
http://www.oragaleria.hu/orak_details.php?idorak=389
MegtorloXp
-
aclandiae
senior tag
Vásároltam az ebay-ről októberben egy apróságot, viszont elfelejtettem értékelést készíteni. A termék már az archívumba került, és nem is látom a Leave feedback opciót. Hogy tudok ilyen későn, utólag értékelni? Írjak az üfsz-uknak?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1500 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- Zalman S4 Plus
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip5 6,7" 5G 8/256GB krém - SM-F731BZEGEUE - 1 éves, GYÖNYÖRŰ állapot
- Zotac GeForce GTX 1080 AMP Extreme
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest