- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz andikaaa #38931 üzenetére
Ne idegeskedj. Nekem egy Svédországban feladott küldeményemnél egyszer csak ezt a szöveget láttam:
Küldemény vám elé állítva. Mondom nyilván a svédek titokban kiléptek az Unió-ból, mert azokat nem kell vámolni. Nem sok idő eltéréssel, már vámolták is.
Amikor kézhez kaptam kiderült, mi zavarta meg őket. A Göteborgban élő kínai származású ismerős ráírta a nevét a borítékra. Van egy szabályuk a Vámosoknak, hogy azok a harmadik országból érkező küldemények amelyek Uniós államot érintve érkeznek azokat vámolni kell, a kínai név zavaró lehet, bár ha beírta volna a Google-ba a nevet és címet, még a göteborgi házat is megnézhette volna a streetview segítségével, ahol lakik a feladó.(A név tábla nem látszik az ajtón ) -
krikka
csendes tag
Hahó!
Erről a szállítási módról tudtok valamit?Shipping:
FREE Small Packets - International - Air (Kínából) -
Arween
senior tag
sziasztok
ebay-es rendelésem nem érkezett meg(eddig még nem volt ilyen)Írtam az eladónak,majd nyitottam egy ügyet jelenelg ez a helyzet:
Refund information:
A full refund of $3.96 was issued on Jan 03, 2014. The refund includes the purchase price plus original shipping and was issued to the same payment method you used to pay for the item. Please log in to PayPal and view the History page if you don't see it in your PayPal balance.
de én pénz visszatérítést nem látok a paypal számlámon -
SUPREME7
addikt
Sinceritytrading-től akik rendeltek esetleg több mindent, automatikusan nyomkövetett csomagként adta fel? Rendelnék pár memóriakártyát magamnak meg kollégáknak, de jó lenne ha követhető lenne. Írtam neki a hétvégén de még nem válaszolt.
-
SUPREME7
addikt
-
baboss
őstag
Németből mennyi idő alatt szokott ideérni a posta ?
06-01-2014 07:42 ARRIVO DESTINAZIONE Ungheria
06-01-2014 07:41 LETTURA IMPORT Ungheria
06-01-2014 07:41 ARRIVO DESTINAZIONE Ungheria
06-01-2014 07:41 LETTURA IMPORT Ungheria
04-01-2014 01:16 RICEVUTO FILIALE Germania
03-01-2014 17:21 PARTENZA DAL GATEWAY INTERNAZIONALE ORIGINE Italia
03-01-2014 05:46 IN LAVORAZIONE Milano Gateway
02-01-2014 13:46 USCITA DALL'UFFICIO POSTALE Reggio Nell'Emilia
02-01-2014 12:17 ACCETTAZIONE UFFICIO POSTALE Reggio Nell'Emilia -
Wadye
újonc
Sziasztok!
Már egy ideje szemeztem az ebay-el és az elmúlt héten bele is vágtam. Megosztanám veletek az első vásárlásom tapasztalatát, egyben egy kérdést tennék fel hogy valaki találkozott-e már ilyen jelenséggel.
Szóval, az történt hogy egy kedves kínai eladótól vásároltam egy xy árut. Eltelt 1-2 nap majd azt látom hogy az általam vásárolt termék törölve lett az ebay-ről. Sok sok hasonló termékkel együtt az eladó boltjából. Az ebay az alábbi megjegyzést tette közzé nekem erről az eseményről:
This listing was removed by eBay. If you already paid for the item, we recommend that you wait 10 days from the expected delivery date to see if the item arrives. If you did not pay,you are no longer obligated to pay for this item. If you have a problem with the purchase, you can resolve the problem by filing a claim through our resolution center.
Oké értem én hogy várjak... De mégis felkerestem az eladót hogy mi van ilyenkor? Ha nem küldte még el az árut akkor természetesen küldje vissza a pénzem és felejtsük el ezt az egészet. Lényegtelen. Persze válasz a 3. napja nem érkezett. Megérzésem szerint azért valamit reagálnia kellett volna. A boltját azóta is bővítette amit ugye az árult termékek számának növekedéséből következtettem ki. Persze ez lehet nem jelent semmit.
Csináltam egy másik vásárlást egy másik eladónál aki azonnal feedback-et írt rólam, másnap megjelent a "shipped" ikon a vásárolt termékem mellett. Egyidőben a paypal vásárlási bizonylat mellett is ki lett írva hogy a terméket elküldte.
Na de az első vásárlásról se feedback se shipped felirat se semmi reakció.
Különben az eladónak rengeteg pozitív értékelése van.Valakinek valamit ötlete esetleg hasonló tapasztalata? Szívesen várja egy lelkes kezdő a segítséget!
W
A feszültség alatt álló villamos vezetők ugyanúgy néznek ki, mint a feszültségmentesek. Csak más a tapintásuk.
-
íyxcvb1234
újonc
Sziasztok! lenne egy kérdésem
2014.01.06
10:04 Nyíregyháza Posta Feldolgozó Üzem
Küldemény információ:
Sikertelen kézbesítés
2014.01.06
10:04 Nyíregyháza Posta Feldolgozó Üzem
Küldemény információ:
Sikertelen kézbesítésIlyenkor mit kell tennem? Hol van a csomagom? Menjek el a postára vagy még várjak?
Segítsetek kérlek! -
SUPREME7
addikt
válasz íyxcvb1234 #38968 üzenetére
06-40-46-46-46
Felhívod, és meg tudják mondani, de mivel még csak ma próbálták kézbesíteni, így valószínűleg vagy még a postásnál van, vagy már a legközelebbi postán.
-
Wadye
újonc
válasz hidroponi #38969 üzenetére
Köszi a választ!
Nem nem látom hogy elküldte. Már csak akkor azt szeretném megtudni hogy megvárjam azt az időt (jan 17. - feb 5.) ami a csomag megérkezésére van megadva, vagy már most érdemes indítani? Nem akarok láb alatt lenni, csak rengeteg helyen olvastam hogy akkor reklamáltak amikor 100%ra nem jött meg a csomag időben. Bár hogy nem is válaszol meg nem jelölte vissza a küldést az így elég gyanús...A feszültség alatt álló villamos vezetők ugyanúgy néznek ki, mint a feszültségmentesek. Csak más a tapintásuk.
-
TaaT
nagyúr
Csordogálnak befele a novemberi küldemények, 1 kivételével mind megjött.
Give them hell Ukraine!
-
veze
őstag
válasz SUPREME7 #38963 üzenetére
mivel nem nagy terjedelmű lesz a vsomagés valszeg nem is irja rá pontosan mi van benne, talan így is lesz esély hogy átcsuszik..
más: rendeltem valamit ami kb 6670 Ft tehát épp surolja a határt.. a számla is ennyiről szól.( szállitással együtt)
Ha most ezt vámeljárás alá vonják akkor 22 euró fölé eső részért kell áfat fizetni vagy akkor már az egészért? -
faresz5
senior tag
válasz SUPREME7 #38962 üzenetére
$80 -tól ad automatikusan trackinget Sinceritytrading, alatta nem.
Nem szokta kérésre sem külön csomagba küldeni.(bár megígéri) Sőt, felbontott csomagban kapod meg, (kínai vámon kinyitják és egy cérnával lezárják, ami kb az első tranzit csomóponton leszakad)amibe a postás bele tud kukucskálni.(termék beleragasztva a csomagolásba)[ Szerkesztve ]
-
bbalazs84
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék az ebayról rendeleni egy 4.69 USD-s terméket kínából. Mivel free p&p, kell bármilyen adót vámot fizetnem vagy plusz költséggel számolnom?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
bbalazs84
csendes tag
-
mirci18
addikt
válasz mukibuci #38982 üzenetére
Nem akarok okoskodni de te honnan tudod hogy amit belinkeltél autóstöltőt nem e ugyanolyan minőségű mint az 1 dolcsis.
Kint rászitálnak bármit.
Egyébként nekem s több ismerősömnek ilyen van évek óta gond nélkül.
De kérdem én ettől hogyan tud leégni egy kocsi?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
MODERÁTOR
válasz mirci18 #38999 üzenetére
nyilván költőzi tulzás volt, egyébként pedig felőlem arra kötöd a telefonod, amire akarod.
Részemről ha már kiadtam 50-150 ezret egy telefonra, akkor szánok egy ezrest a töltőre is, akkor legalább az esélye meg lesz annak, hogy nem a legótvarabb elektronika tölti.Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest