Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlesszaMusic

    tag

    válasz bul07 #18187 üzenetére

    És azt hol találom? Tényleg nehéz szülés volt megrendelnem is, nem hogy ezeket megcsinálnom.. XD Meg most nyomtatni kell vagy e-mailben elküldeni? A tököm kivan már ezzel, mert én is a Magyar Posta ZRT.-nél dolgozom, de ez már kriminális.. Ráadásul, mondom ma beszéltünk egy ottanival, aki ismerőse, annak akivel megkérdeztettem és ő mondta hogy nem kell vámot fizetni, csak az értéknyilatkozatot elküldeni.. Ezért van teljes káosz a fejemben.. de nem bírom ki holnap délutánig, ma le akarom tudni ezt az egészet, mert egyszerűen hányinger, hogy az USA-ból 2 nap alatt ideért, ezek meg ott ülnek rajta..

    Ezt kellene nekik bemásolni? Money Request Details? Itt rajta van mennyit kellett fizetni, miért és oda van írva, hogy fizetve, mindezt angolul természetesen. :D

    Ráadásul én hülye még kérem is, hogy EMS-sel jöjjön, hogy nyomon lehessen követni, nehogy elvesszen meg minden, kifizetem rá a plusz 22 valamennyi dollárt, meg még itt is fizessek rá.. Ahelyett, hogy sima levélként jött volna, azért még fizetni se kellett volna nekem.. Fuh..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák