Hirdetés
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Lefotózták a Honor 300-at
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Én is gondolkodom ebook olvasó vásárlásán. Rátaláltam erre, talán a legolcsóbb boltban megvehető típus. Mi a véleményetek róla?[link]
Más. Pár oldallal korábban volt róla szó, kár, hogy többnyire beépített akkuval vannak ezek a kütyük, amik nem cserélhetőek. Úgy tudom ennél az olvasónál már cserélhető az akksi :[link][ Szerkesztve ]
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! A kérdésem a következő: a Nook Simple Touch akkumulátora az cserélhető, vagy beépített?Mindenképp olyan olvasót szeretnék, aminek cserérlhető az aksija.
-
HEAHEA
aktív tag
Ahogy fentebb már leírták kb. 2 év az átlagéletkora a lithium-ion akksiknak.Ezért gondolok a cserélhetőségre. A Kindle olvasóknak én is láttam youtubon, hogy cserélték az akkut. A Prestigio 5162 -es olvasójának is cserélhető. Még őrá is gondoltam.
Masaya kösz a videót, csak akksit nem találok hozzá a Google-n. Vajon milyen mással lehetne pótolni?
Az árukereső oldalán egy Prestigio 5162-es tulaj azt írta, hogy a Nokia E90-es telefonjának aksija is jó bele.Hivatkozás.
Köszönöm az eddigi a válaszokat! -
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Sony PRS-T1-es olvasója van itt valakinek?
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Úgy tudom a Sony PRS-T1 is androidos rootolható, ha minden igaz, ma érkezik meg. Azért kérdeztem egy pár kommenttel korábban, hátha valaki rootolta és mondana pár hasznos tippet vele kapcsolatban. Most olcsóbb, mint a Nook Simple Touch -persze hazai bolti árat számítva.
[ Szerkesztve ]
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok fórumozók! Találtam egy cikket az [iponon]az ebook olvasókról. Gondoltam megosztom, hátha valakit érdekel.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz Aranygyerek #2494 üzenetére
Üdv.! Amennyiben a Sonyval kapcsolatban lenne kérdésed, szívesen válaszolok.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz Aranygyerek #2516 üzenetére
Szia! A készülék könnyű kézben tartani, a menüje könnyen átlátható, bár magyar nyelvet nem tartalmaz..
Az MP3 formátumot zenéknél, hangoskönyveknél lehet kihasználni.
Konvertálásnál vannak különböző átalakító progik pl Calibre. Nincs tapasztalatom ilyen téren még.Amúgy találtam egy részletes videó bemutatót a készülékről: PRS-T1
Kedves Mindenki: Raktam a T1-esre pár epub formátumú könyvet és az ő, ű betűk helyett ? jelenik meg. Hogyan tudnám ezt orvosolni, illetve ha PDF-ből akarok ePUB formátumot létrehozni milyen programot/kat ajánlotok és milyen beállításokkal az ideális eredményhez?[ Szerkesztve ]
-
HEAHEA
aktív tag
válasz Dhampir #2529 üzenetére
Kösz Tristis és Dhampir, majd megnézem őket, ha lesz jobban időm.Most olyat tapasztaltam, hogyha betűtípust váltok (jelenleg Palatino nova-t használok), akkor már megjeleníti a hosszú ű-t, ő-t és nem ? van helyettük, ellenben az Original vagy példul az Univers Next típusúaknál,.Hogy ez mitől van?
-
HEAHEA
aktív tag
válasz Aranygyerek #2594 üzenetére
[Ébrinek van, őt kérdezd!Keress visszább 2467-es hsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest