Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
igen, azt írtam: "wi-fi meg pilács", mert ez azt jelenti, hogy mind a kettő, együtt,
és nem az egyik vagy a másik. szerintem ezt nem is lehet máshogy érteni.
a Kindle egy példa. nem az volt a célom, hogy az összes létező alternatívát felsoroljam, szerintem anélkül is érthető volt a mondandóm lényege. jónevű gyártók termékei állnak rendelkezésre kiforrott rendszerrel, rendes támogatással, akár könyvtárazni, akár bookstore-ozni, akár sideloadolgatni akar az ember.
ami pedig a konvertálgatást illeti: kell? szerintem senkinek nem kell, max annak, aki epubokhoz vett Kindle-t, az meg nem igazán életszerű. de a mindenféle formátumot natív módon támogató lejátszóval rendelkezők is előszeretettel használják a Calibre-t a könyveik "katalogizálására", ott meg egy kattintás a convert - akár egyenként, akár tömegesen. szerintem ez egyáltalán nem megerőltető. ugyanakkor Pocketbooknál is jól tud jönni a konvertálás lehetősége, pl egyes pdf-eknél.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest