Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 1 VII Japán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
attuska
csendes tag
Sziasztok!
Összefoglalom eddigi eredmény(telenség)eimet.
Linuxos DVBT vétel...
Szerintem a xine-ui is kíváló frontend, ő is a xine-lib -et használja. Én DVBT-re használom.
AAC hanggal néma, valami gond van az faad-lib -el, ahogy utána nyomoztam.
Létezik még a vdr is, de én még nem tudtam feléleszteni, habár németeknél nagyon népszerű.Csatorna kereséshez DVBT -hez meg a w_scan -t ajánlom: http://wirbel.htpc-forum.de/w_scan/
Minden ini fájl nélkül végigpásztázza a DVBT tartományt és legyártja a kívánt channels.conf -ot kaffeine, xine, vdr formátumokra, ha kell "territórium.ini" -t is csinál a scan részére.A VLC nálunk UHU használóknál még nem megy.
Mplayer még képtelen DVBT vételre. A mással felvett rtlklub.ts lejátszása közben az AAC hang miatt összeomlik.DVBS SD vételhez meg a kaffeine a nyerő nálam.
XP-s DVBT vétel..
Az AAC hang-ra kellene nekem egy jobb dekóder az mmaacd.ax -nél, mert nálam emiatt szaggatott az rtlklub és tv2 vétel. Az autonómia kíváló. -
Én nem ismertem ezt a hu-Budapest fájt. Helyette szerkesztettem a legelsőt a megadottak közül. Talán az egy osztrák, nem is tudom. Arra meg ment rá a scan, átírta a fájt teljesen, és azt tudom megnyitogatni. A probléma nem ez volt (bár ez is lehetne jobb, pl miért nem lehet csak rábökni a scan gombra/kiadni a scan parancsot, ha nem tudok semmi infót), hanem hogy kézzel próbáltam behangolni a vlc-t, mivel azt is lehet. DVB-t ki kell választani, utána dvb-t, frekvencia meg egyéb dolgok...és akkor kb kapok egy paraméterezést/"linket" dvb-t:// kezdettel. Ezt nem tudta feldolgozni vlc, de a channels.conf alapján ment azonnal...így van retekklub forma1-el ubuntu alól is

Ha meg nincs linux alá vlc-ben dvb-t támogatás, akkor mégis mi alapján használja a /dev/dvb/adapter0/frontend0 alatt lévő tunet channels.conf alapján + miért van beleforgatva a beállító fül?
Elég nagy gányolások vannak mostanság a lejátszók piacán megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- World of Warships
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann