Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz Jackal2 #46930 üzenetére

    a SORBO AA storyhoz vissza.....
    tarranis Q7-es TAV ban 2db SORBO 2 ora hasznalat utan lekapcsolt helyettuk raktam normalis cerka elemet az igy fenmaradt 4db SORBO-bol 1db ma reggel faradt el... szoval nalam HA a SORBO jo! AKKOR olyan 4 orat tudja maghajtani a TAV-ot (a teljes bekapcsolt ido)... az elso ketto ami elfaradt... azokban valszeg a lipo nem 100%-os... de meg probalkozom toltom hasznalom oket...
    mondjuk a BG-rol rendeltem 6db-ot amibol 1 rogton nem is volt jo... nem lehetett tolteni... jobban megnezve kisse rozsdas is volt itt-ott... ezert 2db extrat rendeltem ALi-rol... de lehet kell meg 2db-ot rendelnem ha azok a 2 oras aksik nem fognak tobbet tudni..... mert mint lathato 4 orat azert tud a SORBO... a tarranis Q7-ben!

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák