Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Most szeretnék ismerkedni ezzel a világgal, megvan az alapjáték és a kiegészítő, valamint a Leliana's Song DLC.
Hogyan kezdjek neki? Első körben a lehető legegyszerűbben szeretném végigvinni. Aztán ha megtetszik lehet más megoldással is próbálkozni. -
aclandiae
senior tag
1. Most ott tartok, hogy feltettem az alapjátékot + a kieget. Mindkettő működik.
Hol tudom ellenőrizni a verziószámot, és kell a legfrissebb patch?2. Szükségem lenne magyar feliratra, anélkül megdöglött a ló nálam.
Itt ha olyan magyar feliratot találtam ami az alapjátékot változtatja az elég, vagy olyan kell ami a kiegészítőt is fordítja?3. Van olyan DLC amit érdemes már rögtön kezdéskor feltenni?
-
aclandiae
senior tag
Fent van.
Nem magyart vettem. Sikerült találnom hozzájuk, eddig rendben van.
Amúgy csak a feliratok magyarok a magyar verzióban vagy csak a feliratok?Kérdések:
1. Mindent érdemes összeszedni a levágott ellenfelektől?
2. Hol tudom eladni ami nem kell?
3. Létezik bank v. valami ahol tárolhatok felszerelést?
4. Most értem be az "árulásos menekülés" után az első városba, itt már lehet csapatom?
5. Saját és csapattársaim részére felszerelést mindig venni kell, vagy a küldetések jutalmaként esetleg ellenféltől elszedve juthatok?
6. A DLC-k után van egy rakás gyűrű nálam, ezek közül ami nem kell az a csapattársaknak átadható?
7. Szakma tanulása hogyan történik, és mit érdemes legelőször elsajátítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest