- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
(#2270) oleeka73: A legzavaróbb az, hogy sok mellékszálat viszont egyszerűen nem tudok előszedni. Legjobb példa erre a Zárványban és a Piacnegyedben lévő, saját névvel rendelkező emberke, akikkel nem lehet szóba elegyedni.
(#2271) Rossi: ollie jól mondja, az ellenfelek a szintedhez igazodnak. Minél durvább nehézségen nyomod a játékot, annál magasabb szintűek az ellenfeleid és annál jobban taktikáznak. Haven-t például ezért nehéz végigcsinálni, ha nincs egy bevált, működő taktikád, mert akkor a gép normálon is lenyom.
(#2273) Vistaboy: De akkor kellett volna vele beszélni, _miután_ odaadtad neki a tükröt, mert ugye ha 100-on van, akkor jut el addig, hogy szerelmes.
MÁS/ FOKOZOTT SPOILER VESZÉLY:
Másnak is lenyomta Alistair ezt az "álmaim" szöveget az országgyűlésen, ha szerelmesként Loghaint nem nyírja ki? Mert nem akartam a második mágus csajomnak is ugyan azt a végződést, elfként (tehát fokozottan hátrányos helyzetű, mert elf és mágus ) meg úgyse lehetne királyné, ezért támogattam Loghaint és erre egy olyan siránkozó szöveget nyomott le, hogy valami elképesztő. Amúgy nem érte meg, ez a tapló még így is utál, hogy megmentettem a redvás életét.(#2274) CriticalHit: Miért, úgy már tudod, ha a szintedhez igazodik az ellenfél? Abban meg szvsz semmi élvezhető nincs, ha egy-egy pályát csak bizonyos szint elérése után tudok megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest