- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz leviske #2068 üzenetére
Tankos csapatom volt. Alistar, a törpe és én egy fighterrel (Topsider Honor pallossal) és a bárd lányka. Na ő aprított a legjobban egy lövés egy halál, a darkspawn-ok hullottak mint a legyek.
Piactérnél a 3 tank ment a parancsnokra a bárd lány meg leszedte a többi ágyútölteléket íjjal, nagyon gyorsan és hatékonyan. Mire a főkarakter megemelte a kétkezes pallosát a bárd már leszedett 2 darkspawn-t.
Elfeknél már trükköznöm kellett. Mikor beverték a kaput a Ogrék rögtön a pálya túlsó felére szaladtam. Van ott egy színpad, ahova 1 sorban tudnak jönni csak az ellenek. A 3 tankos fickó körbe állta a lépcsőt a bárd meg nyilazott kicsit hátrébbról. Így szépen lenyírtam az első hullámot, kis regeneráció után meg elindultam hátra és szépen lassan, szinte egyenként csalogattam elő a többi darkspawn-t. Többnyire a sarkon megállva a bárdal nyilaztam le őket. Aztán jött a helyi főgoci, azt meg 4-en simán bedaráltuk.
A torony kapujánál viszont nem volt hova visszavonulnom, így meghiúsult a taktikai visszavonulós trükköm. Ekkor jöttek a Redcliffe-es katonák segíteni.
Ezen taktika segített végig a játékon. Viszont ahol nem volt hova visszavonulni ott sokat szenvedtem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 5O% OMEN by Hp / 15"iPS 144Hz 99% sRGB / RTX3070 // Ryzen7 /// 24DD4/512NVMe / GAR2025-0317 +SZLA
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest