- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
alzoo
újonc
hali!
GPS kérdés lenne!
4.4.2 kit kat van rajta és ugyan uton voltam ugy kacsoltam be a GPSt de kb 10-15 perc is volt mire talált holdat,a leítakat probáltam a Mobileuncle MTK Tools progival ,de mivel ez nincs rotolva igy persze nem is sikerült.
Szóval szívesen várnék ötleteket
Ja és valakinek ötlet arra ,hogy kijelezze valami led ,hogy nem fogadott hívás ,kik üzi stb jött. Előtte huawei y300 volt abban volt külön erre a funkcióra . -
Yocooka
csendes tag
Sziasztok!
13 nappal ezelőtt rendeltem én is egy Dugi 550-est. Mivel 15-60 nap volt kiírva a szállításra, gondoltam a jövő héten már reménykedhetek az érkezésben, meg hogy ne kapják el a vámon. Mit ad Isten, ma hozott a postás egy csomagot és mi volt benne? Hát bizony a dugi teló. Először is meg kell mondjam igen szép a teló és jó a tapintása. A gumis-bőrös műanyag egy régi kedvenc Nokiámat idézi, jó fogása van. Kaptam hozzá egy lenyitható műbőr tokot is. Elsőre kicsit fakónak tűntek a színek, de felraktam a Go Launcher-t és ezzel már telítettebbnek tűnnek. A kamerát az elsők között próbáltam ki. Mivel "gyakorlott fotós" vagyok így a megapixel 13-as számától már a leírásban sem csokiztam magam össze (a sok megapixeltől nem feltétlen lesz jobb), ráadásul előző telóm egy S3-as volt, ami elég szép képet készített, így viszonylag magas volt a mérce. Árához képest jó képet csinál, már amikor sikerül fókuszálni (bár a dinamikája lehetne kicsit nagyobb is). Nagyobb térben ezzel nincs baj, de amikor makrózna az ember, sokszor nem sikerül a fókuszt belőni, főleg ha nem középre, hanem egy szélebben levő dologra bök a képen. Ha meg sikerül és még pepecselek vele, hogy a kép jobban nézzen ki, igazgatom, 2 másodperc múlva megint próbál fókuszálni, persze a képernyő közepén. Valaki segítsen hogyan lehet kikapcsolni az automatikus fúkuszálást. Ha szeretnétek teszek fel tesztképeket.
WiFi Mutatja, hogy rá van csatlakozva de van, hogy elvész a jel, ha frissítem mondjuk a chat-et úgy csinál mintha frissülne, de közben nem jön az új üzenet. A play-ben vagy böngészőben is csak forog a kör, de semmi. Aztán kikapcsolom a wifit, majd ismét be és akkor működik. Még nem sikerült bele merülnöm mi válthatja ezt ki, de elég szar lesz, ha majd hívna valaki skypon nekem meg nem csörög. Erre valami kanalas orvosság?
GPS Még nem próbáltam, majd szólok (vagy kézzel intek) mi van.
És még egy kis apróság a végére.
Nem jelez állapotot a LED. Sehol semmi villogás. Feltettem a LED blinker-t is, rányomtam a tesztre, hát csak az ideg villog a fejemben, de a telefonon csak sötétség van. Valakinek hasonló probléma? Kis gyógyír?[ Szerkesztve ]
-
ollgab
csendes tag
köszi a javaslatot, addig még nem tenném fel amíg a pandawill-től nem írják meg, hogy mit kezdjek vele - eddig ott tartunk, hogy vegyem fel videóra, küldjem el nekik (bizonyíték?) meg h csináljak egy factory resetet -> eredménytelen
kezdem feladni ... ez már a második hibás telefonom tőlük ..
valakit érdekel ilyen állapotban megvásárlásra?
-
haris
őstag
Sajnos seg8teni nem tudok rajtad, de amikor én kerestem telefint, kicsit (na jó, nagyon) beleolvastam a külföldi rendelések: voltok... topikba. Akkor az jött le, hogy pandawill felejtős. Én a minideal-ről, coolicool-ról, és a focalprice-ról rendeltem, amiket használunk.
Csak azért írom, hàtha másnak jól jön, ha ilyen telót keres. Szerintem panda felejtős, és antelife-ról olvasok fura story-kat
-
gixxergabi
senior tag
válasz Yocooka #1063 üzenetére
Használj másik kamera alkalmazást.
Notification led:
http://www.youtube.com/watch?v=DiZQtWuHtyg itt azt írják csak ez a verzió jó: ButtonLED 1,6 HDPI JB apk
bár ha jól emlékszem ehhez az Xposed keretrendszerhez is van ilyen modul ami működik, de azt nem próbáltam, és ahhoz kell root is, a buttonledhez nem tudom kell e, azt se próbáltam. (enyém lassan 2 hónapja garanciáztatni van Etotalknál)
elég rendesen "átszabta" : http://www.youtube.com/watch?v=YQlMBbeUJNc
[ Szerkesztve ]
-
kazan23
aktív tag
Van valakinek eladó sorban egy fehér, ami új, vagy újszerű?
Ha nincs, akkor marad a hangyás spanyol. -
ollgab
csendes tag
-
vaz8
újonc
Helló már jó hete a készülék tulajdonosa vagyok de el akadtam a rootolásnál
ezeket a portokat amiket leírtál nem találom win 7 ultimate van a laptopon.mit tudok tenni -
vaz8
újonc
sziasztok segítségre lenne szükségem rootolásnál is ahogy írtam a port-nál elakadtam meg nem találom meg az mtk65 jelzésü fájban amit letöltöttem
az akksi élet tartamán hogyan tudok segíteni ahogy olvastam rootolás után jobb -
potrohosjoco
csendes tag
Alin 155$ [link]
LeTv X600
-
vaz8
újonc
sziasztok megnéztem a rootolást megint azt hiszem békében hhagyom a telefonba beléptem shyppi utasitásai alapján és mi jött ki csupa kínai krikszkraksz
-
david0212
csendes tag
Én most rendeltem dg550-est ebayen és egész jó árban van most így 25%-os akcióban.113 dollárt fizettem érte free shipping-el.Tegnap éjszaka rendeltem meg és ma már írt az eladó ,hogy postára adta.
-
haris
őstag
válasz david0212 #1075 üzenetére
Tőle vetted?
Az ár tényleg nagyon ütős, de a szállítás economy shiping? Bátor vagy. Tracking numbert kaptál? -
Sippy22
tag
Szia! Az írásaid alapján (ami nem sok) én arra következtetek, hogy nagyon kezdő vagy root terén (nem bántó szándékkal írom)! Amit te írtál szerintem te a ROM cserét próbáltad, ami nem egyenlő a root-al :-O! De most akkor mit is szeretnél??? Mert ha gondolod segítek, persze egyébként itt a fórumon minden le van írva, csak olvass bátran! Sok okosságot, hasznos tanácsot fogsz találni!!! Sok sikert!!!
A katona nem azért van, hogy szúrjon, hanem hogy senki ne szúrhasson!
-
Vasi96
csendes tag
Sziasztok, kontakt hibás lett a telefon jack dugója...nem bírta sokáig. Szervizelni itt Magyarországon hol tudom? Illetve szerintetek mennyibe kerül ennek a kijavítása?
-
dodger35
csendes tag
Szevasztok!
Led ügyben én a ledblinker - t próbáltam ki és használom is! Tökéletesen működik, sok opció van a beállításoknál. Szín, jelzés helye, stb. beállítható! -
Vasi96
csendes tag
válasz potrohosjoco #1081 üzenetére
Köszönöm az infót, írok nekik
-
ollgab
csendes tag
sziasztok
ma sikerült felvennem, hogy a telóm hogyan kezd el magától SMS-t írni, konkrétan "L" betűket ...
elküldtem a shop-nak (pandawill) meg a gyártónak is, hátha tudnak valamit mondani
a full lemerítés és eredeti töltővel való töltés sem gyógyította meg, sajnos
ha másnál így ez nem jött elő, akkor csak én fogtam mellé, de nagyon!ollgab
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok! Rendeltem egy Doogee DG550 Dagger és már egy hete várom de még mindig Hong Kong-ban van! A héten még várhatom hogy megjön vagy nincs rá esély?
-
kazan23
aktív tag
válasz david0212 #1075 üzenetére
Megkérdeztem tőlük, hogy elküldik-e izibe'
Sorry we usually do not use DHL. The parcel is shipped from Hong Kong by international air mail service. In most cases, the shipping time is about 7-14 business days. However, the time may be lengthened as a result of delays in transit and customs clearance. We beg your forgiveness in this matter. Would that be acceptable for you?Mondjuk fura módon semmi mást nem árul
Legyen szerencséd! -
Mortymer75
újonc
Sziasztok,
Tudom, hogy nem DG550 de nem találtam más topicot ahol Doogee telefonokat értelmesen tárgyalnának.
Szóval adtak egy Doogee DG330-s MINT készüléket azzal, hogy próbáljam meg megoldani a hangerő problémát mert nagyon halk a beszélgetés alatt.
A MobilUncle Tools programban amint rányomok az MTK Engineer Mode-ra visszalép a főmenübe. Próbálkoztam kódokkal de nem tudtam belépni a "Szakértői módba".
Kérlek segítsetek, hogy mit tudnék tenni. Van esetleg valami spéci program amivel a tudnám állítani a hangerőt?Bármilyen segítséget szívesen veszek. Előre is nagyon köszönöm!
Mortymer
-
Fulike70
csendes tag
Sziasztok!
Kijelzőcserét követően a következő problémával találkoztunk: a korábban is használt normál SIM kártyát
nem ismeri fel / próbáltuk másikkal is / a készülék ill. hálózatot nem talál. Lehet, hogy csak valami
beállítási gond ... - tud valaki esetleg segíteni?Előre is köszi!
-
ollgab
csendes tag
válasz Mortymer75 #1093 üzenetére
szia,
még garanciás, kérdés hogy pandawill is így gondolja-e s akar-e vele foglalkozni?
most annyit írtak, hogy járjak után, hol és mennyiért cserélnék ki
neked erre van tipped, hogy melyik szervíz és hogy kb mekkora összeget jelent?köszi,
ollgab -
törölt tag
Sziasztok! Ma rendeltem egy DG550-et. Szeretnék rá flip case-t venni. A YouTube-on láttam egy videót, amin aktív flip van. (ha kinyitom akkor a feloldó képernyőt adja fel, ha lecsukom, akkor az órát mutatja.)
Esetleg tud valaki olyan oldalt ahol lehet kapni, mert a specifikációban sehol sem írják!
Köszi!
-
haris
őstag
válasz #62382080 #1099 üzenetére
Én vettem egyet a lányomnak, mindjárt visszakeresem, hogy honnan, és linkelem.
SZERK:
Megtaláltam nem olcsó, de tutira aktív flip, és a másik, ami a képeken is látszik, hogy nem ráragasztani kell a telefon hátlapjára, mint amit itt a topikban már linkelt valaki, hanem mint egy hard-cover, rápattintható.
Ajánlom, korrekt eladó, és traking numbert is kaptam, követhető volt a csomag.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest