- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lin3Lord
tag
válasz wwenigma #26233 üzenetére
Ugyan evek ota nem jatszottam, talan valahol a CoD2 volt az utolso amivel talalkoztam, de emlekeim szerint ahhoz, hogy elerj egy szervert nem kellett portfwd sem egy, sem 50-60 portra kliens oldalon. A legtobb CPE eszkoz altal kinalt tuzfalban az alapertelmezett szabaly enged kifele kapcsolatot felepiteni, a belefele es forward iranyba van szures. Masik oldalrol, ha valaki jaterszervert futtat otthon az megint mas, szerintem.
Hat en arra irtam a dns updater kliens javaslatot, hogy otthon van egy gep ami kiszolgalo, tehat 0-24 uzemel (PC, Raspberry, NAS, akarmi legyen is az). Ha csak egy desktop PC-t akarsz elerni, nyilvan egyszerubb a routerre bizni ezt is, de nem egy eroforras igenyes alkalmazasok a dyndns kliensek szerencsere. Es az azert eleg ritka, hogy az ember ugy akarja elerni az otthoni routert, hogy kizarolag csak arra lepjen be lecsekkolni valamit; es nem egy otthoni halozati szolgaltatast szeretne elerni.
Szaz szonak is egy a vege: elofizeto es elofizeto igenyei is masok, nehez beloni az arany kozep utat. Persze engedhetne a DIGI kicsit tobb adminisztraciot az eszkozhoz, nem vitatom, nem is allitottam ellenkezojet. Pusztan azt, hogy az atlagnak ez untig megfelel. Remeljuk a jovoben ez is pozitiv iranyba valtozik majd.
akkountvadasz
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- BestBuy topik
- Renault, Dacia topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elden Ring
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest