Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz #29810560 #64377 üzenetére

    Nem kétségbe esett vagyok, hanem valóban sürgősen szeretnék előrébb lépni a kérdéses problémában(lsd. lentebb.) Amúgy Hardveraprón is kint van kb. minden hirdetésemben a mobilszámom. Ezzel a formátummal a botok nem szedik le.
    Talán senkinek nem lesz érdeke semmire felíratni. Amúgy meg hajrá, mert feltöltős, szóval elég limitáltan lehetne ezzel szívatni. ;)

    A sztori egyébként az, hogy egy ismerősöm kezdeményezett augusztusban bekötést, minden rendben volt az igényléssel, majd ma a bekötésre kiment külső vállalkozó igencsak elutasító volt: nem csak, hogy közölte, hogy nem tudja megcsinálni a bekötést, de az egyébként IT-s végzettségű ismerősöm által nagy hirtelen felvázolt 3 megoldási lehetőség egyikére sem volt nyitott és semmilyen alternatívában nem volt partner.
    Az ismerősöm nyitott a felmerülő költségek kifizetésére, de a "nem oldjuk meg" az nem válasz.

    Ügyfélszolgálaton panaszt tett az ismerősöm az eljárásra. Azt ígérték neki, hogy alaposabban utána néznek a dolognak és keresni fogják. Bár engem még nem hívott senki, de amiért írtam, az az, hogy olyan és csak annyi belső segítséget kérnék, amitől nem elutasító, hanem proaktív lesz a hozzáállás a problémához.

    dh66e: ezt poénnak szántad? :F

    (OFF)Freddycom: :DDD :R

    JayZ: Azt javaslom, ezt inkább abban a topicban kérdezd meg, amilyen eszközről torrenteznél: ha az NAS, akkor annak a topicjában, ha PC-s app, akkor pedig egyszerűen a torrent kliens beállításainál nézd meg, hogy milyen porton kommunikálna (esetleg, módosítsd alternatív portra) és a routeredben azt továbbítsd a letöltő eszköz felé.
    Rég konfiguráltam ilyet, de talán valami DHT van, amit ki kell kapcsolni, hogy aktív lehess.
    (/OFF)

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák