Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz dchard #47128 üzenetére

    gyakorlatilag akkor egy ilyen GPON-nak a kapacitását elviszi 3 torrentes... miközben a legtöbb ember a büdös életben nem köttetne 100-asnál nagyobb csomagot, ha az 1 fillérrel többe kerül.

    és így eljutottunk oda, amivel hetekkel ezelőtt kezdtem, csak hát akkor valaki leoktatott hogy ez igenis jó marketing: végtelen ostobaság volt 1000-es netet adniuk mindenkinek. így se az nem kapja meg, aki akarná, se az, akinek mindegy. az ár messze jobb volt, mint a telekomé, utóbbi csak későn lépett, ha 200-as netet adtak volna mindenkinek, már sokkal jobb lett volna a helyzet.

    Tehát a kérdés az, hogy reális szolgáltatást kapsz-e a pénzedért.
    a szolgáltatás még így is jobb, mint bármelyik, árban is. az idő nagy részében megy a net 700 felett, estére belassul néha akár 100 alá is, de még azzal sincs túl nagy gond.

    nekem a stabilitás a félelmem. ha ilyen szintű túlterhelés van a hálózaton, nem tudom (nem értek hozzá), hogy nem kezdődik-e majd el a kiesés, az extrém belassulás, és a szolgáltatás minőségének (nem sebességének) drasztikus romlása.

    a másik, ami ebben a történetben nem szimpatikus, az a szolgáltató hozzáállása. egyrészt az 1000-es net miatt, másrészt pedig a fejlesztés hiánya miatt. mert kétlem, hogy itt a hálózaton (GPON-ok) még bővítenének, maximum az érdi kimenőt bővítik.

Új hozzászólás Aktív témák