Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Kwisatzh #10514 üzenetére
Jajj nem akarok én ezen rugózni.
Akkor Neked ez volt, másnak meg lehet ettől más, a fene se érti, tudomány ez, ma egy optika tisztítás, holnap egy firmware csere.. szép világ ez..
Én minap vettem egy Ati 4870-et az bezavar a Dunába, ha megy a gépem. Így lehet a szomszéd Dunájába is. Meg a Yotzoéba is. Ezt aztán meg nem oldja egy optikás se jelen esetben az is biztos Hmm.. lehet vámot kéne szednem, aki többet fizet annak nem zavarom a Dunyháját..
Akkor tovább olvasgatom ilyen optikai adás kicsatolás témájában, hátha okosabb leszek.
Van nekem egy tanult kollegám, az szokta volt mondani mindíg, hogy majd a hálózatosok megcsinálják, aztán pontosan az a csoport csinálja meg, akinek a feladata, rendszerint nem a hálózatosok. De a köztudatban a hálózatosok csinálják meg. Lehet a Diginél Ők az optikások.. Az optika hálózatosai. eheh.
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest