Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
Hali, nem lakik valaki Szekesfehervaron, vagy jar errefele valaki esetleg, aki beallitana a tukromet? Panelba lakom a 2. emeleten, nemreg volt hazszigeteles -estes kivulrol, es a munkasok tuti raaltak az antenna tartora. Vizszintesen sikerult 40%-ra belonom de fuggolegesen bena vagyok, most is esik az eso es nem jon be semmi. 10e Ft-ot meg smucig vagyok kifizetni szakszerelonek.

-
JohnnyX
őstag
A kedvencek listamat hogy rakom a digi listajaba ugy, ahogy a kedvencekben van elso helyen az M1, ott is elso helyen legyen stb?
Csatorna osszekeveredes eseten valo visszaallitasra gondoltam.
[Szerkesztve] -
JohnnyX
őstag
válasz
mogyesz
üzenetére
Kifizettem igen, tehat enyem a belteri, es ha igenyt tartanek masikra, akkor ugye egyszeri 6000Hu Ft. Na de itt jon most a masik problemam. Szigetelni fogjak 1 honapon belul a hazunkat, jo vastag feher szivaccsal ahogy neztem, es ugye az antennat le kell szednem-szedetnem. De a mostani fali tartojaval mar biztos nem tudom visszarakni, mert akkora lesz a fal szelessege hogy kicsi lesz a tarto. Most ez az antenna le-fel szereles az en gondom hogy rakenyszerulok? Leszedni talan meg le tudnam, de ugyanoda visszarakni szigeteles utan mar nem biztos. Be van uvegezve az erkelyunk, ha behozom az erkelyre ablak moge, akkor lesz vetel meg?

-
JohnnyX
őstag
Szeptemberben kottettuk be a digit 2 eves huseggel, akkor 1 belterivel (panel haz, masodik emelet). Tegnap lejott a kozos kepviselo, es kerdezte hogy igenyt tartanank-e digi tv-re. Mondtam hogy mar van nekunk. Aszongya, hogy a digitv a tetore szerel majd antennat, es aki igenyli, az kap 2 belterit, havi 2700Ft-ert. Nemtom mikor lenne egyelore aktualis.
Na most ez hogy van? Ha igenylem, akkor elvesztem ez ev-re az ingyen havi dijat. Le kell szereltetnem a tanyeromat, az meg azutan rajtam marad, vagy raallitom masik muholdra majd? Meg vagyok zavarodva teljesen!
Jar valaki ebben a cipoben aki panelba lakik?
-
JohnnyX
őstag
Az gond, ha nekem csak akkor van aram alatt a belteri mikor tv-zunk vagy dvd-t nezunk?
-
JohnnyX
őstag
Ma megint elszalt a csatornabeallitasom.
Humax. Majusi a szoftvere allitolag. Eddig a parom allitgatta vissza, de tobbszor mar nem csinalja. Ez kb a 6. elszallas szeptember ota, miota bekotottek.
Ezugyben lehet reklamalni?
Idegesito.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Humax. Majusi a szoftvere allitolag. Eddig a parom allitgatta vissza, de tobbszor mar nem csinalja. Ez kb a 6. elszallas szeptember ota, miota bekotottek.