Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz pojakcs #3092 üzenetére

    akkor nem tudom, te mit ítélsz meg jónak (folyamatosan jó) de több csatorna van, amit a hivatalos PAL szabvány (720X576) helyett 408X576ban nyomnak, 106kbps-es agyontömörített hanggal, se nem szabványos, se nem kielégítő.(visszakérdezek, ez nem igaz?) ez persze teljesen függelten a rendszeres nyik, flikk, mekk-enésektől, a blokkosodástól, meg a többi hibától, a szolgáltató a lehetséges minimumot sem nyújtja, mert ez a tevékenység sem működik zavartalanul. (visszakérdezek, nem igaz?) ha az előfizető kültéri egysége normálisan be van állítva, akkor a beltérin a jelszint tuti 60-70% körüli (most ne menjünk bele konkrét SNR értékekbe, pongyolán fogalmazok a jelszinttel, de a lényeg, hogy szélcsendes, napfényes időben nem kellene arra számítani, hogy a szerelési hiba miatt nincs szolgáltatás, mégis gebasz van, nyik, flikk, mekk...blokk. stbstb) (visszakérdezek, nem igaz?) én nem arról beszéltem, hogy elmegy a jel, mert rosszul lett felcsavarozva a tükör...

    a 2700ft egy szabványok szerinti szolgáltatásért jár, többek között azokat a normákat kellene betartani, ami ma magyarországon érvényben vannak. mint már többször említettem, a digi ÁSZF-je 95%ban határozza meg a kötbérezhetőség határát, vagyis ha a műsoridő 100%-ából (természetesen időben) 6%-ot szolgáltatáskimaradással kell az ügyfélnek tölteni, akkor már járna neki a kötbér. onnantól kezdve, hogy a beltéri a digié marad, és csak kihelyezést választott az ügyfél, neki teljesen mindegy, hogy központi hiba van, vagy a beltéri nem megy, a digi tv nem tud számára szolgáltatni. ennyi...de mondd ki nyugodtan, ha hazudok..

    onnantól meg igazán büdös a dolog, hogy a meglévő hibák nagy része folyamatosan, rendszeresen visszatérő hiba, vagyis vagy nem tudnak, vagy nem akarnak megbírkózni a problémával. ez ugye újabb kérdéseket vet fel, kinek áll érdekében így egy ilyen rendszert üzemeltetni, én sok logikát nem találok benne...elmélkszem, anno a sportklub hónapokig 10FPS-sel nyomta a műsort, igaz csak heti 20-30 órában volt így, akkor ezt már temegfelelő szolgáltatásnak nevezed, ha nem tévedek... gondolom páran csak beszóltak, ez a hiba nem az a kategória, amit mondjuk 1 hét alatt ne lehetett volna elhárítani...de mondd ki nyugodtan, ha hazudok..

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák