Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Hivatalos fotók mutatják meg, milyen lesz a Red Magic 11 Air
Aktív témák
-
Sziasztok!
Sikerült 1 Humaxot szereznem(jővőhéten jön a 2
Csak én voltam ilyen kitartó vagy másoknál is lehet kapni?),addig is a család játszik rajta
Igaz még mindig nincs aktiválva a kártya,mert a szerelő mondta,hogy 200.000 ezer előfizető volt tavaly végén a Diginél és a gép nem bírja feldolgozni az adatokat.Addig nem szerelem fel az antennát,mert addig is a UPC jön.Megtudnátok mondani,hogy mekkora jelerősségnek kell lenni a humaxon,hogy rossz időben se menjen el az adás?Mennyit számítana a 0,2 dB-es fej %-ban?Az antennát érdemes-e lecserélni,mert így,hogy élőben láttam elég nagynak tűnik és hogy kiálltam az erkélyre és megkerestem a müholdat kézzel,hogy jön a jel és 85% és 40%(sikerült 65-re is kis időre)sikerült pár másodpercig megtartani szerintem nem rossz annyira.Erre azért tudnátok mondani valamit?
Tényleg nagyon köszönöm a segítségeteket
A szerelő mondta,hogy ha sikerül beállítani az antennát kapok csokit+állást is
Mivel elég fiatal vagyok nem hisz bennem,de nagyon jó ember,mert kis kétellyel,de odaadta a készülékeket,hogy hadd próbálkozzak pedig nem hinném,hogy minden szerelő megtenné
Igaz ha sikerül megcsinálnom neki kevesebb munkába telik 
[Szerkesztve]
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak én voltam ilyen kitartó vagy másoknál is lehet kapni?),addig is a család játszik rajta
Igaz még mindig nincs aktiválva a kártya,mert a szerelő mondta,hogy 200.000 ezer előfizető volt tavaly végén a Diginél és a gép nem bírja feldolgozni az adatokat.Addig nem szerelem fel az antennát,mert addig is a UPC jön.Megtudnátok mondani,hogy mekkora jelerősségnek kell lenni a humaxon,hogy rossz időben se menjen el az adás?Mennyit számítana a 0,2 dB-es fej %-ban?Az antennát érdemes-e lecserélni,mert így,hogy élőben láttam elég nagynak tűnik és hogy kiálltam az erkélyre és megkerestem a müholdat kézzel,hogy jön a jel és 85% és 40%(sikerült 65-re is kis időre)sikerült pár másodpercig megtartani szerintem nem rossz annyira.Erre azért tudnátok mondani valamit?